/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 226.
    +13
    cuklerin efendisi kardeşim bu önerin o tür adamların daha da kırılmasına neden olabilir o yüzden önerilerine dikkat etmeni öneririm birinin daha da güveninin kırılmaması açısından.

    Örnek 1: yüksek ses diyorsun ama aynı zamanda çocuğun çoktan s*klenmeyen yaftasını yediğini belirtiyorsun. S*klenmeyen ve yüksek sesle konuşan birinin başına iki şey gelir

    1-herkes sesini duyar ama kimse cevap vermez rezil olur(çok sakat var diyen bir video vardı onu örnek vereyim)

    2- popüler bir apaçi duyar ve " tamam yeter anladık bi sus amk " der

    ikinci öneri bir yer önerisi; öncelikle ilk öneriyi veren kişi muhtemelen popüler biridir; giblenmeyen biri ise popüler değildir. eee bu durumda kimi dinler grup; popüler çocuğu. peki sklenmeyen adama ne olur kimse yine onu kale almaz rezil olur.

    mesaj atma ise en tehlikeli olanı. mesajın iletildiğini gören kişiler bu evladımızı ciddiye alıp cevap vermeye bile tenezzül etmez etse de olumsuz cevap vermesi yüksek ihtimaldir.

    bence bu çocuğa önerilebilecek en iyi şey; önce kimsenin onu umursamadığı ortamı bırakması sonra bir şeylerden konu açabilmesi için belli bir şeye ilgi duyup azcık kültürlenmesi ve o ilgi duyduğu şey etrafında çevre yapması olabilir. sonuçta kimsenin seni giblemediği bir ortamda o ortam için savaşmak giblenmeyen kişinin insan onuruna aykırıdır bence.
    ···
    1. 1.
      +2
      Bu dediklerini doğruluyor ve destekliyorum..
      ···
    2. 2.
      +1
      Ben de jüpiter ziksin beni nickli kardeşimizi destekliyorum
      ···
   tümünü göster