/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    evet beyler 1 aylığına interrail denilen süper ötesi tren bileti sistemiyle avrupayı gezicem. viyana-prag-venedik-roma-floransa-pisa-nice-barcelona-ibiza-paris-amsterdam-budapeşte
    gezim 1 ay sürecek.27 temmuzda viyana uçup,26 ağustos ta da istanbul a döneceğiz budapeşteden. öncelikle şunu söyleyeyim; bu başlığı açmamın sebeplerinden biride eski ben olsam şunları okuduktan sonra \'vay bu bin kesin zengindir sadece zengin binler gidebilir avrupaya der geçerdim\'... ama öyle değil sevgili kardeşlerim. babam milli eğitimde memur(böylece yeşil pasaportum var vizeye gerek kalmıyor)annem ev hanımı. hepiniz bir yıl boyunca dişinizi biraz sıkarak gidebilirsiniz.bu yaz için biraz zor artık ama sonraki yaz için gerçekten isterseniz gidebilirsiniz. nasılmı?
    öncelikle interrailden bahsediyim.(google yaz bak amk).binler şimdi bu interrail denilen bilet sayesinde avrupa da tek bir biletle bütün trenlere binebiliyorsunuz. tabi bunun çeşitleri var.10 günlük bilet var 5 kez kullanabiliyosun,22 günlük bilet var 10 kez kullanabiliyosun, bizim alacağımız var 30 günlük bilet sınırsız kullanabiliyosun. tabiki gün sayısı arttıkça bilet fiyatıda artıyor. benim biletim 1260 tl.haliyle diğerlerine göre daha fazla ama daha çok geziyosunuz. böyle süper bir sistem panpalar.
    ···
   tümünü göster