/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +8 -7
    bana saygı duymayana ben de saygı duymam demiş arkadaş.
    şimdi bu dangalağa sorarım. 1500 yıldır kerbeladan bu yana kesilen, yok sayılan, aşağılanan, yok mum söndürüp içest ilişkilere giriyorlar diye kendi ürettikleri sapıkça fantezileri üzerimize atarken alevilere ne zaman saygı duyulmuş ? senin zütüne zülfikarı sokup bağırsaklarını zütünden sallandırmak lazım. yok saygı duymazmışmış. duymazsan duyma huur çocuğu çok da gibimizdeydi senin gibi yavşağın tekinin saygısı gibik.
    ···
    1. 1.
      +7 -6
      Bak beynini gibtigimin salagi adam nerden bilsin 1500 yıllık olayları sen önce kendi yaşadığın sorunları insan gibi anlatmayı öğren sonra anlayış bekle. Adam kötü bir olay yaşamış, buraya gelip bütün aleviler öyle değildir alevilik iyidir güzeldir diye anlatacagina adama atar yapiyosun sonra da saygı bekliyorsun. Bence sizin diğer mezheplerle kardeş olma gibi bir düşünceniz zaten yok bizlerden yapmadığımız olaylar yüzünden çekirdekten nefretle buyuyorsunuz bizden de size saygı yok. Hadi gibtir git şimdi.
      ···
      1. 1.
        +2 -3
        http://www.mynet.com/habe...ine-tecavuz-etti-867077-1

        sen bu olay için bütün sünniler öyle değildir diye anlatma gereği duymuyorsan ben belgesi bile olmayan bu binin anlattığı olay için niye kendimi yorayım ? Sen şimdi anlat hadi bütün sünnişler böyle mi yoksa panpa? camide öz kızkardeşinizi mi gibiyorsunuz :((((
        ···
      2. 2.
        +1 -2
        Yuh amk olayı nerden nereye cekmissin birader alevileri gerçekten tanımayanlar hepsini senin gibi sanacaklar ona yanıyorum.
        ···
      3. 3.
        -2
        birader ironi yaptığımın farkındasın değil mi? tek bir kişiden yola çıkıp işte aleviler!!! diye yazan adama ben de bunu yazarım . Anladın mı ?
        ···
      4. 4.
        0
        Lan yırtık don okuduğunu anlamıyor musun nerde bütün aleviler şöyle böyle yazmisim harbi beyinsiz huur çocuğu lan bu *
        ···
      5. 5.
        0
        amk 1500 sene önce bırak aleviliği, sünniliği, hz muhafazid'in kendi bile hayatta değildi ki...

        alevilik sünnilik gibi ayrımlar öyle 1300-1400 sene öncesinde başlayan ayrımlar değildir bunu hatırlatalım...
        ···
      6. 6.
        0
        O kadar şey yazdım buna mi taktin bin hem 1500 tabirini başlıktaki bir alevi kullanmıştı ona istinaden ben de öyle yazdım.
        ···
      7. diğerleri 4
    2. 2.
      -2
      liseli bin git hacı dedenin taklu donundan , ananın diz kapağından tahrik ol amk davarı. Soruyorum kardeşim açıkça, Sen Türk müsün ?? Türk müsün diyorum bak . evet veya hayır. Türk isen ekseriyeti Türkmen olan bir topluluğun ana bacı demeden ilişkiye girdiğini mi ima ediyorsun ? Bömyle bir adet hangi Türk toplumunda var. Eğper Türksen kendi soyundan boyundan olan insanların bunu yaptığına mı inanıyorsun ? Türk değilsen başka bir topluma iftira atacak kadar niye aşağılaşıyorsun. Oğlum aslında derdiniz çok belli de kesin alevi çocuğun teki manitanızı falan çaldı ya da sevdiğin kızı vermediler geldiniz burda aleviler bık bık bık yapıyorsunuz başka türlü açıklanmaz. Ayrıca acayip kaypaksın bir entyde aleviyi yalayıp ikinci de mum söndü demen ne menem bir huur evladı olduğunu gösteriyor.
      ···
   tümünü göster