1. 1.
    +300 -57
    sözlükteki hatun yazarlara; bir kardeşleri, abileri olarak naçizane birkaç kelamım olacak.

    sözlükte kadın bedeninin iyiden iyiye cinsel istismar malzemesi haline getirildiğini müşahade etmekte, bu durumdan müslüman olmanın yanında örf ve ananelerine mutlak bir inançla bağlı bir türk genci olarak çok ama çok rahatsız olmaktayım.

    müstear isim zikretmeyeceğim lakin kimlerden bahsettiğimi hepiniz çok iyi anlamışsınızdır değerli kardeşlerim.

    kukum yandılı, memem şiştili, bızırım büzüştülü entryleri ile mümin kardeşlerinin şehvani hislerine tabir'i caizse taarruzda bulunan bu meczup kardeşlerimi, içinde bulundukları dalalet serabından bir an evvel uyanmaya davet ediyorum.

    bilhassa tenasül uzuvlarını dahi sözlüğe eğlence malzemesi yapmaktan imtina etmeyen, mesaj kutularına gelecek 3-5 övgü dolu tebrik mesajına tamah edip, izzet'i nefslerini dünyevi tatminlere kul köle yapmaktan kaçınmayan mümine kardeşlerime sesleniyorum:

    ilerde anne, teyze, hala olacak kadınlarsınız. çocuklarınızın, yeğenlerinizin yüzüne bakarken, geçmişinizde bulaştığınız bu iğrençlikleriniz, namussuzluklarınız, hayasızlıklarınız hiç mi hatrınıza düşmeyecek? cenab'ı hak katındaki helaliniz dikenli memelerinizi avuçlarken, içinizden: "bu memeleri senden önce binlerce din kardeşine mastürbasyon malzemesi yaptım" diye hiç mi hayıflanmayacaksınız? ar damarınızda en ufak bir kabarma olmayacak mı? hiç mi utanmayacaksınız? soruyorum sizlere.

    bu gibi iffetsizliklere meyletmiş mümineler, hayat kadınlarından dahi aşağı yaratıklar değil midir? hayat kadınları bedenlerini satarak hiç değilse aç karınlarını doyurmaktalar. bu gibi arsızlıkların öznesi olmuş göçük zütlü topal kezbanlar; kanamam durdulu, külodum ıslandılı entryleri ile ömürlerince aç kalmış egolarını doyurmak suretiyle misalen adana genelevinin baş huursundan, mamasından dahi aşağı bir sıfata layık değiller mi?

    asil bir türk kadını olarak sözlükteki erkeklerin nefislerine zulmetmeyi şiar edinmek sizleri minyatür zütlü, şehla gözlü katar fahişeleri ile aynı mertebeye getirmez mi? türlü türlü motorize fantezilerle yüzlerce abazan delikanlının erkeklik organını arş'ı alaya selam eder vaziyete sokmak suretiyle esas duruşa geçirtmek, fiiliyata dökülmüş bir iffetsizliğe emsal teşkil etmez mi? mevzubahis ahlaksızlıklara konu olmuş bir kadın, fiziken olmasa da, zihnen bakireliğini kaybetmiş demek değil midir?

    kendi günahınız kendinize yetmiyormuşcasına bizleri de mahkeme'i kübrada yaradanın huzuruna utana, sıkıla çıkmamıza sebebiyet verecek şeytanlıklarınıza ortakçı ediyorsunuz. buna daha fazla müsaade etmek gibi bir durum söz konusu değil. alafranga kaygılarla realist reflekslerimize ket vurma gibi bir opsiyonumuz olamaz.
    ···
   tümünü göster