/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 76.
    0
    gemilerde hiç elektronik mühendisi çalışıyo mu panpa?
    ···
    1. 1.
      0
      gemilerin % 60'şında vardı ama 2016 ta zorunlu olucak piyasada bu kadar eleman yok. yani bu ehliyete sahip olanlar 2016 da çok güzel işler bulacak
      ···
    2. 2.
      0
      bende 2016da mezun olcam zaten allahın izniyle tam denk geliyo * gemide elektronik müh .olarak çalışmak için diploma hariç başka ne belgeler lazım panpa biliyor musun?
      ···
    3. 3.
      0
      diploman varsa stcw kursu alman gerekiyor . 1 ay içinde rahatlıkla olabilirsin tavsiye ederim gemide elektrikci aldığı paraya göre en rahat zabittir
      ···
    4. 4.
      0
      Babam elektrik zabiti amk:))
      3.lerin parasıyla aynı parayı alırsın. Yakın yol- uzak yol gibi sınırın olmaz her gemide çalışabilirsin. iş sorunu vardır, her gemiye sadece 1 tane elektrik zabiti alınır.
      Maaş yükseltme gibi bir durumun olmaz sabittir. Mühendis olman da şart değil teknisyen olsan da aynı yeterlilik alırsın. Birde şöyle birşey var, eski bir gemiye denk gelmezsen işin iyi olur. Babam eski gemilerde de çalışmıştı. 1979 yapımı isveç gemilerinde. Tesisat kötüydü ama 1-2 aya toparladı tamamen. Günde 3-4 saat uyku uyuduğunu bilirim. Gece 4te uyuyup sabah 8te uyanırdı.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster