/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +25 -1
    Ciddden bu kadar aptal olmayı nasıl beceriyorsunuz. Taşak geçmek için değil bunun altını çize çize yazıyorum. Gerçi belkide aptal değilsindir. Halkı sömüren yancılardan birisindir. Ola ki değilsen cidden merak ediyorum bu kadar bilinçsizlik nereden geliyor.
    ···
    1. 1.
      +3 -19
      Bak kardeşim ehven-i şer denen bir şey var.Bu kötünün içinde en iyisi demek. Tamam kabul ak partinin her şeyi doğru değil.Ama diğer partilere göre daha önde. Kimi destekliyim? Camileri ahır yaptıran CHP yemi ? Koltuksevdası çeken MHP yemi?
      ···
      1. 1.
        +19 -2
        AKP dışında kaç tane iktidar hatırlıyorsun? Bence hiç birini. Diğerlerini oturup savunmayacağım ama 15 yıldır başka iktidarın yönetimini görmemiş yaşı küçük insanların geçmişe yönelik tak atmasıda çok ironik oluyor.
        ···
      2. 2.
        +3 -7
        Adamlar 20 yıl önce güzel, yaşanabilir mekleket yönetiyolardı diyebilen bi adam sölesene dostum
        ···
      3. 3.
        +9
        şuan kaç tane var göstersene? cahil cüheyla takımı dışında kaç tane aklı başında adam bunu söyleyebiliyor. Seni tenzih ediyorum. Muhtemel olarak dediğim gibi yaşın yetmiyor.
        ···
      4. 4.
        0
        Dostum yaşım 24
        ···
      5. 5.
        +9
        Aramızda tam 10 yaş var. Keşke bu dönemin tamdıbını yaşamış olsaydın. Ak Partinin ilk dönemine kötü diyemem. Yukarıda Allah var. Ama ondan sonraki tüm dönemlerde milleti sömürmek kendi ceplerini doldurmak dışında birşey yapmadılar. Uyanın artık tek temennim bu
        ···
      6. 6.
        -7
        BEYLER ÜLKE YÖNETiYOLAR ÜLKE
        ···
      7. 7.
        +6
        Ülke kendi cebini doldurup halkı fakirlik ve yoksulluğa hatta açlığa itilerek yönetilmez. Örnek olarak aylık gelirin ne kadar? sen veya ailenin
        ···
      8. 8.
        -5
        Bak dostum benim babam memur.ama onu bunu bırak adam 80 milyon kişinin karnını doyursa ülke çöker.
        ···
      9. 9.
        +10 -1
        işte bu zihniyetle kaybediyorsunuz dostum. Benim Annem Babam emekli sadece kendi maaşları yüksekten olduğu için 3000 TL civarında benim ise aylık 10 bin dolar üstü gelirim var ki bu sözlükte tanıyan bilen biliyor. Bu ülkenin başına kim gelirse gelsin beni etkilemez. Ben yine altımda BMW'yle gezerim. Ama ben yine oturur sizler için üzülürüm. Anlatabiliyor muyum? Kendiniz için geleceğiniz için bir silkelenip kendinize gelin. Bir kerede olsa napıyoruz biz amk deyin.
        ···
      10. 10.
        -9
        işte o adamlarda senin kaç katın maaş alıyor ister saat alır isterse yazlık isterse ayakkkabı kutusu
        ···
      11. 11.
        0
        ben aylık 10bin lira alıyorum sizin için üzülüyorum diyor ibineye bak sen bide zütünden sallıyor 40 yaşındayım diyor ulan ne komik adam dıbını gibtiğim
        ···
      12. 12.
        +3
        Ama devlet butcesi ak sarayin elektrik faturasini oderken cokmuyor ya da basbakan koluna bilmem kac bin dolarlik saat takinca cokmuyor bakanlara bile ucagin verilmesi dusunulurken cokmuyor haklisiniz ya dogru
        ···
      13. 13.
        +4
        @newsuleyman panpa, baştan söyleyeyim, eşi başörtülü olduğu için ordudan ihraç edilmek üzereyken son anda emekli olan bir askerin oğluyum. daha çok şey anlatırım da, artık "mağduriyet" duymaktan tiksinir hale geldim. 2008'e kadar akp'yi destekledim (çok pişmanım), bir süredir oyum chp'nindir.

        gelelim ahır meselesine...

        chp'nin tek parti iktidarı dönemi, ikinci dünya savaşı'nın tümünü kapsar. o dönem, ülkenin savaşın dışında kalmak için elinden gelenin fazlasını yaptığı bir dönemdir. doğrusu, şahsi kanaatimdir, türkiye'nin ikinci dünya savaşı'na bilfiil katılmamış olması, belki kurtuluş savaşı zaferi kadar önemli bir zaferdir.

        sadede gelirsek, o yıllar, muhtemel bir savaş için var güçle yığınak yapılan; koskoca bir ordunun beslenip faal tutulmasına yetecek kadar gıda, mühimmat ve sarf malzemesinin biriktirilip saklanması gereken bir dönemdi.

        dönemin iktidarı, belli noktalarda silo, depo gibi yapıların inşa edilemediği durumlarda, askeri malzeme depolamak için (erzak, atlar için saman, vs.) camilerden yararlanmak durumunda kalmıştır. demokrat parti ise, bu süreci saptırarak (tıpkı bugün akp'nin yaptığı gibi) bir oy devşirme fırsatına dönüştürmüştür.

        yılmaz özdil'i günahım kadar sevmem, ama bir de şu var:
        http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20413966.asp

        şimdi başka argümanlarına bakıyorum. mümkün mertebe onları da cevaplayacağım.
        ···
      14. diğerleri 11
   tümünü göster