/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +47 -22
    bunu özellikle sağlığa açıyorum çünkü çoğu kişi zararının farkında değil.

    öncelikle masturbasyon düzenli olarak aşırıya kaçmamak kaydıyla yapılırsa yararlı bir eylemdir. yeme içme gibi kişi için bir gerekliliktir bu doruk noktaya ulaşmak.

    peki ferre izlemenin ne zararı var?

    1) kişi tek tık ile milyonlarca çeşit ferreye erişebilir. izledikçe kişide doyumsuzluk oluşur. normal kategorilerden şiddet içerikli, tecavüzlü, bağlamalı, işemeli v.s gibi uç noktalara doğru gider. artık kişi normal ferre izleyemez olur hep en uç şeyleri izlemeye odaklanmıştır çünkü. gün gelir buda yetmez ve yasa dışı türlere bulaşır pid0fili, nekrofili, zoofili v.s gibi. bunlarda kesmemeye başlarsa bu olayı gerçekliğe dökmek ister. Evli bile olsa birilerine bunu yaşatmaya karar verir. tabi bu noktalar çok uç ve çok nadir noktalardır. genelde kategori şiddetlenmesinde kalır.

    2) kişi tembelliğe başlar. tek tık ile milyonlarca farklı şeyi hiç yorulmadan izliyorum o halde niye türk kızıyla ömrümü çürütüyüm demeye başlar.

    3) ilerde partnerli bir ilişkiye girdiği zaman yılların verdiği o yüksek beklenti karşısında dumura uğrar. göründüğü gibi hiçte kolay bir şey değildir ciks. bu yüzden depresyona girebilir insan.

    4) ferreci adı üzerinde bu onun bir mesleği. bir kasap ile normal bir vatandaş aynı hızda et doğrayabilir mi hayır. ferre izleyen kişi ilerde onun onda biri kadar kabiliyetinin olmadığını görünce kendini küçük görecektir, hayattan soğuyacaktır.
    ···
   tümünü göster