/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +27
    geçenlerde hatun bir arkadaşın doğum günü vardı hatta ne hediye alayım diye siz panpalarımın tavsiyelerini almak için başlık açmıştım belki hatırlayanlar vardır.

    neyse gittim o doğum gününe. hatun doğum günü olduğu için mekanda çokça hatun vardı tabi. canlı müzik pasta şakalar kahkahalar derken saat ilerlemişti artık herkes gruplar halinde bi köşede takılıyor samimiyeti olanlar kendi aralarında muhabbet ediyorlardı.

    baktım bizim doğum günü hatunu bi kaç kızla toplanmış bi köşede muhabbet ediyor yanındaki hatunlar da fıstık gibi olunca libidolarım beni o tarafa yönlendirdi. gittim yanlarına ilk 5 dk muhabbeti dinledim saçtan baştan konuşuyorlardı ay ben böyle yaptım ay bu sana çok yakışmış haatım gibi türlü türlü erkek kafasını açan muhabbetler.

    ben de muhabbete dahil olayım asosyal bi tip gibi gözükmiyim diye masadaki pamela anderson'a benzeyen hatuna dönüp ben de saçımı kestirmeyi düşünüyorum sence nasıl bi model yapayım? dedim. hatun cevap olarak sakın kestirme saçmalama bence çok yakışmış sana uzun saç diyince direk erekte oldum. bir hatundan böylesine güzel sözler duymayalı uzun zaman olmuştu. ben de sırıtarak :D Allah Allah :D eski sevgilim de tam tersini söylerdi :D kısa saç yakıştırırdı bana :D :D dedim.

    hatun da ne alaka canım senin eski sevgilin biraz şeymiş heralde dedi

    +neymiş?
    -şeymiş işte.
    +neymiş amk?
    -biraz şeymiş işte
    +neymiş kızım söylesene
    -üç harfliymiş (mal)

    dedi ve tüm masa liseli kahkahalarıyla şukuladı hatunu. eski sevgilim de olsa laf ettirmem beyler ama sakinliğimi korudum dur dedim oğlum riks dirayetli ol intikam vakti gelecek...

    aradan 1 saat geçmişti ben de dışarda son sigaramı söndürmüş arkadaşların yanına dönüyordum. baktım bu benim eski sevgilime mal diyen hatun ve bunu şukulayan tayfa çok derin bi muhabbete girmiş herkes bu huuryu dinliyor. öyle pür dikkat dinliyolar ki ne o huur ne de yanındakiler arkalarında olduğumu farketmedi.

    bizim huur iştahlı iştahlı maykılla şöyle vuruştuk johnnyle çıkarken alexle şöyle yattım şumayer beni tavanda şöyle gibti diye anlatıyordu. biraz daha bekledim tam cümlesini bitirdiğinde iyice masaya yaklaştım ve sen de az 6 harfli değilmişsin dedim. ilk üç saniye sadece gülümseyerek inceyi anlamalarını bekledim.

    grubun en kıvrak zekalı hatunu hooohohoahahahahahaah diye haykırınca kahkahalar mekanda mekgiba dalgası gibi yayıldı. mekan sahibi müşterilerin üzerine konfeti saçıyor insanlar üstsüz dans etmeye başlıyor barmen ücretsiz şişe dağıtıyor millet doğum günü için getirdiği hediyeleri bana veriyor zengin arkadaşlar arabalarının anahtarlarını cebime koyuyor hikayeyi bilenler tek nefeste bilmeyenlere aktarıyordu. bense sadece gülümseyerek bu gece daha iyi olamaz heralde diye düşünürken headshot yaptığım hatuna bakıyordum ve gerçekten de o dakikadan sonra tüm gece benim için karnaval havasında geçmişti. dışarı çıktığımda arabalar başka güzel korna çalıyor rüzgar boynumdan akan mutluluk terlerini bir başka güzel serinletiyor tinerciler bir başka güzel 1 lira istiyor eve dönüş yolunda dolmuşçu bir başka güzel alıyordu virajları.
    ···
   tümünü göster