/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +2 -2
    çünkü 21. yüzyılda yaşıyoruz dıbınakodumun salağı. sahip olduğunuz ortaçağ zihniyetiyle iyi bile yaşadınız lan bu zamana kadar tebrik etmek gerek, umarım bundan sonra insan olmayı denersiniz.
    ···
    1. 1.
      +2
      insanlığınızı gibeyim ben sizin gavatorlar

      daha rumuzunda hayır yok ön yargılı davar

      bunlar çok modern çok olması gereken şeyler di mi

      Manevi değerlere sahip çıkmayı gericilik zanneden kafana lapa lapa sıçayım

      ilerici tipi puşt sizi

      yanlış anlamayın sorunum sizle değil o hastalıklı kafanla
      ···
    2. 2.
      +1
      Hocam reptile işi çok yanlış anlamış suan 21. Yy da bulunup miliyetcilik akımının bulunmadığını sanıyor . ABD bile kendi " milletinin " çıkarları , refahı için gidip arap öldürüyor petrol alıyor ediyor ki buna milliyetcilik değil emperyalist diyecek arkadaşlara da cevabını veriyorum sonuç olarak bir toplumda bulunan bireyler kendi toplumundan birilerinin refahıni arttirmak icin baska milletleri eziyorsa bu kendi milletine saygı ve sevgidendir saygilar
      ···
      1. 1.
        +1 -3
        ben milletçilik yoktur diye bir şey söylemedim. sadece bu çağda hala böyle ilkel ideolojilerin destek görmemesi gerektiğini belirttim amk. şu beyinlerinizi kullanın artık lan.

        başka milletleri ezip refah arttırmak dediğin şey de sömürgeciliktir, sömürgeciliği de mi tasvip edecek yavşaklık seviyesine geldiniz siz? nedir lan bu kendinizden düşük gördüğünüz halkları ezme ve üzerlerinden geçinme çabası? köleliği de geri getirin oldu olacak. sonra da kendi milletine sevgi saygı diyerek temize çıkarırsınız zaten kendinizi. züt laleleri.
        ···
   tümünü göster