/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -1
    bir işi bilene referans olmak vardır bir de bilmeyene.. vallahi işsizlik öyle bir durumda ki asgari ücrete talim olacak bir sürü üniversiteli tanıyorum.
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      Panpa memlekette iş bulamıyorum dıyenler gibtirsin gitsin iş dolu ama iğreniyolarmış geçen ıstoc tayım kadın para dileniyo dedim cık ofisi temizle 50 tl veriyim pisliğinimi temizlicem dedi gitti.
      ···
    2. 2.
      +7
      ne demek iş beğenmiyoruz huur çocuğu, geçen gittim bak bi yerde bir kafe için yabancı dil bilen komi arıyorlar, adamın tepkisi yanlıştı baştan. öğlen 10da başlıyormuş iş tanıdık aracılığıyla gittim.
      neyse söyledim girişteki elemanlara girdik içeri adama söyledi bu çocuk adam döndü saat kaç oldu(saat 12.30du o sırada) 10da gelseymiş dedi.
      ben de sadece görüşmeye geldim şartları dedim,bi afalladı pekekent.
      50 lira sabah 10da başla akşam 10-11-12-1 kaçta biterse.
      ulan dıbını gibtiğim ben 15 saatimi ayırıcam sana 50 lira için he mi?
      bu işi kimse beğenmez arkadaşım, insanların çaresizliğinden faydalanmaya çalışıyorlar,ben de ekmek bulamayacak durumda olsam gibe gibe çalışırdım orda.
      ···
    3. 3.
      +3 -5
      LAN OĞLUM O KAPALININ GiRDiĞi iŞ SEKRETERLiK GiBi iŞLER BASiT iŞLER. ÜNiVERSiTE MEZUNU MESELA MiMAR, DEVLETiN HER SENE ALIM YAPTIĞI MiMAR BELLiDiR, KPSS E GÖRE ALIR. BÖYLE iŞLERE HOP DiYE HERKESi ALMAZLAR, DOLAYISIYLA BURDA KiMSE KiMSENiN iŞiNE MANi OLMUYOR.

      O KAPALI GiBi YÜZLERCE iNSAN iŞ SAHiBi OLUYOR BU ÜLKEDE, SEKRETER, TEMiZLiKÇi, HADEME GiBi iŞLER. ÜNiVERSiTE MEZUNUNUN gibSEN YAPAYACAĞI iŞLER ANLADIN .
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster