1. 26.
    +8
    tr serverında oynadıysan oyundan soğursun. keriz gibi 1.5 sene tr'de oynadım diğer serverlardan farkı yoktur diye. avrupa serverlarından birine geçince anladımki bu zamana kadar boşuna oynamışım.
    botlarla oynadığımız oyunda bile hata yapınca özür diliyor adamlar. feedleyen birine kimse birşey demiyor zira biliyorlarki feedleyen adam isteyerek yapmıyor ve o an en çok kendine kızıyor zaten. küfür kavramı yok. nadiren söven falan olursa bi oyun için kızdı diye taşak geçiyolar ve topluca mute atıyorlar. all chat'te full taşak dönüyor öyle hırslı gerizekalı şeyler yazmıyor. oyun sonu "nasıl soktuk ama" anlamında değil gerçek anlamda "iyi oyundu" yazıp çıkıyorlar.
    ···
    1. 1.
      0
      amk diğer serverların farkı var sanki... westin oyun kalitesi bizi aşıyo noob kalıyoruz, eastte yunanla sırpla kavga etmece... rusa zaten hiç bulaşılmaz, bi oyunda rus varsa uzak durucan aga...
      ···
    2. 2.
      0
      aynen panpa aslında westte sıfırdan hesap açmak lazım. varolan hesabı taşıyınca elo dolayısıyla eşleştirdiği adamlar bizim severa nazaran çok iyi oynuyor.
      ···
   tümünü göster