1. 1.
    -6
    olmayan bi yere gidemezler. konu kilit çöp

    edit: ne dedim lan ben şimdi amk gerizekalıları niye eksiliyosunuz. yok olm cennet cehennem falan yok kaç yaşında adamlarsınız hala çocuk masallarına inanmaktan vazgeçin. bende isterdim şarap şelaleleri altında 72 tane ceylan gözlü bakire hurilerle grup yapmayı ama yok öyle ütopik bir yer şunun farkına varın artık.
    ···
    1. 1.
      -1
      Nah yok bilim hemen her şeyi açıkladı diye kuran çöp (haşa) Ama şunu unutma bilim yanılabilir bir gün çıkıp diyebilirlerki yaw big ban diye bişey yokmuş biz aslında yanıldık ama kuran böyle birşey diyemez.
      ···
    2. 2.
      0
      Aynen öyle kardeşim bilim yanılabilir. Bilimsel bilgi birikimli olarak ilerler zaten bilim her şeyi açıkladı diye bir şey yok kimse öyle bir şey iddia etmiyor. Ayrıca gelecekte bilim insanları büyük patlama konusunda yanıldıklarını söylerlerse bunu takacak olanlar sizlersiniz bence. Çünkü bilim yanılabilir bundan daha doğal bir şey yok. Ama büyük patlama zaten bizde yazıyordu diyen sizin gibi kılıf bulma ustaları o zaman ne yapar çok merak ediyorum. Gerçi demagoji yapmakta usta oldunuz artık bir şekilde kıvırırsınız siz. 'Arapçada onun 21 anlamı var orada aslında şunu diyor' falan filan diye gene bilime uydurmaya çalışırsınız ayetleri.
      Her neyse amk sizin gibi yobazlara laf anlatmaktan bıktım ben bundan sonra şu videoyu yollayacam sizin gibilere. izleyecekseniz izlersiniz.
      https://www.youtube.com/watch?v=N45X65Uh6Z8
      ···
   tümünü göster