/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +5 -5
    ehehehe bunu da bunla okuyun madem:
    https://www.youtube.com/watch?v=Hn8wqI5mcII

    böyle sokak ortasında bilmeden etmeden ona buna yazılmaya devam et yakında çok pis gömecekler beni kavgaya geliyonuz mu diye başlık açarsın burda. ah benim etrafımdan birine denk gelmezsin ki..

    bu tarz şeylere inanmayın arkadaşlar , şu an bu adam size sadece hayal satıyor.. bu işler kendi çevrenin içinde , arkadaş ortamında , o ortamdan başka ortamlara sekerek genişlettiğin çevrede , sağdan soldan aynı muhabbet içine denk geldiğin anlardaki etkileşimlerle , en kötü ihtimalle onun bunun yanında bir de senin için bir arkadaşını getirmesiyle vs. olur.. böyle sokak ortasında kendinizi madara etmeyin sakın. dayak yediğinizle kalırsınız.. hacı cepte bi kuruş yok altta araba yok it misin kopuk musun belli değil sokaktan her çevirdiğin içine düşüyor.. yok yaaaa amk.

    ha anlatımın hoşuma gitmedi değil , mizahına da gülmedim değil ama millete hayal kırıklığı yaşatma diye sadece bir hikaye gibi okumalarını tavsiye ediyorum.. bu hikayede sadece duymak istediklerini duyuyorlar. ne güzel amk her şey toz pembe.

    hatta tam olarak şöyle diyim ; anlatmaya çalıştıkları , size vermeye çalıştığı fikirler , sizi hayal dünyanızdan - ütopik battaniye altı felsefelerinizden - asıl dünyaya örtüşmeyen sahte aydınlandım sanışlarınızdan çıkartıp daha gerçekçi olmaya teşvik etmesi , yaşayarak , tecrübe ederek öğrenmenizi vurgulaması kesinlikle çok doğru.. bu kısımları kesinlikle dikkate alın ama anılardan oluşan kısımları yalnızca bir hikaye gözüyle okumanızda fayda var.

    bir de o anılardaki kibarca ve yaratıcı cümleler kurarak konuşma olayını sakın yapmayın.. zira 80li yılların hollywood filmlerinde değiliz. düz olun.
    ···
    1. 1.
      -1
      doğruluk payın yok değil.
      ···
   tümünü göster