/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +6
    panpa sana olayı bütün yönleriyle anlatayım.
    -öncelikle, kızın sana yürüdüğü bariz. ama kızımız biraz garantici. seninle birşeylere başladıktan sonra diğer elemanı dehleyecek, böylece boşta kalmayacak. aklı sıra kurnazlık yapıyor, hem de ayrılık depresyonundan kaçıyor.
    -diğer eleman açısından hoş olmaz tabii ki, ama kız böyle yapıyorsa bil ki ayrılmayı kafasına koymuş, seninle ya da bir başkasıyla işi garantiye almaya bakıyor. şu anda sen önceliklisin. ama bir hamle yapmakta geç kalırsan, kız gider başkasını bulur, o elemandan gene ayrılır. o eleman için yolun sonu her türlü hüzün yani.
    -bu da uyarı kısmı, bugün sevgilisine bunu yapan kızın yarın sana da aynı şeyi yapmayacağının garantisi yok. belki de kız çabuk sıkılan birisi ve sadece değişiklik yapmak istiyor. yani sana da aynı şeyi yapmayacak diye bir şey yok.

    bunca yıllık tecrübelerimden öğrendiğim; durumun burada yazdıklarımdan çok çok daha farklı da olabileceği yönünde. zira kızların yaşadığı kafaya ulaştırabilecek madde daha keşfedilmedi. duygu durumları sürekli değişkendir, akılları sıra kurnaz geçinirler ve bencildirler. eğer ki kızla bir şeyler yaşarsanız, tavsiyem çok sağlam gibmen yönünde. kızın dıbını zütünü dağıt. bunu yaparsan, kızın gözü senden başkasını görmez. yok yapmazsan, senin akıbetin de kızın şu anki sevgilisiyle aynı olur, hatunun başka erkeklerle yaptığı dedikodulara meze olursun.
    hadi kolay gelsin.

    edit: kızın amı zütü dağıt derken zorla ilişkiye gir demiyorum amk anladın sen beni ;)
    ···
    1. 1.
      0
      o kadar yazmak yerine sadece editi yazsan yeterdi panpa amk snn asklfjklasf
      ···
   tümünü göster