/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +3 -1
    Mhp ırkçılık yapmasın oyumu vereyim. Benim nazarımda müslüman olan kürt türk ermeni hepsi birdir ve hiçbirinin birbirinden üstünlüğü yoktur.Mhp ülkücüyüm diye geçiniyor ama Sayın Alparslan Türkeşin bozkurt işaretine verdiği anlamdan haberi yoktur.

    Türkeş: (Bir eliyle bozkurt işareti yapar, diğer elinin baş parmağıyla işaret ederek tarif eder) Bak ağabey, şu serçe parmak Türk’tür, şu işaret parmağı da islam’dır. Şu Bozkurt işareti yaptığımız işaretin arada kalan boşluk ise cihandır(dünyadır). Son olarak kalan 3 parmağın birleştiği nokta ise mühürdür. Yani ağabey işaret ederek gösterir isek, şu çıkar: Türk islam Mührünü Dünyaya vuracağız..

    Türk demekte Kürt demekte ırkçılık değildir.Ölçü islam Olmak şartıyla her insan kavminin meziyetiyle övünebilir. Tabi bunu ette kemikte değil Allahın lütfuyla bilmek şartıyla.Ben karadenızlıyım karadenızli birine sempati duyabilirim. Fatih Kadar Türk Bediüzzaman Kadar Kürt'üm.

    Dinimide Rahat olarak yaşamak istediğim için Oyum Akp'ye.Tayyip bey'in yalakçısı değilim.1000 tane yanlışını sayabilirim.Ben Tayyip'i değil davasını destekliyorum. Daha iyi biri cıksın onu destekleyeyim.

    küfür bir millet, ümmet bir millettir.siz hangisinden olmak istiyorsunuz ondan olun. müslüman olan herkez benim kardeşimdir. kürt kardeşimi aşagılamaya kalkanın alnını karışlarım. türk oglu türküm.
    ···
    1. 1.
      0
      Okumadim mk ugrasilirmi neyse emek suku
      ···
   tümünü göster