/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 101.
    -1
    messi dünyanın en yetenekli oyuncusu bunu ronaldo hayranlarıda kabul eder, top adamın ayağına bir başka yakışıyor suda yürür gol atar öyle bi klasa sahip ki onu izlemek büyük bir zevk. peki ya ronaldo nasıl olur da bu adama kafa tutar hemde ondan daha az yeteneğe sahipse? bide bunu düşün. ronaldo sadece yetenekle sivrilen bi topcu değil adam da her türlü meziyet var vücut, boy, şut, güç, patlayıcı güç, hırs, istikrar, dk 90 olmuş 60 70 metre depar atıyor hala, messide de bunlar var fakat ronaldo bunların hepsini en iyi şekilde kullanmasını çok iyi biliyor ve aradaki yetenek farkını bunlarla kapatıp en iyi olmayı hak ediyor, antreman ürünü bi adam işte dünyada çalışıp da yapılmayacak birşey olmayacağını ispatlıyor tabi bunları yapmak içinde olağanüstü bi yeteneğiniz olmalı.

    ingiltere ligine gelince herhangi bi ligle kıyaslayan varsa gibtir olup gitsin oturun en berbat takımların maçını izleyin teknik görün on numara top oynuyorlar. ve 3güne bir maçları var. zaten liverpool, manu, chelsea, city, arsenal her yıl şampiyonluğa oynayan takımlar

    tottenham, swansea, stoke city, west ham, aston villa, everton, southampton takımlarınında kadrolarınada bi bakın bakalım hepsinde en az 1 2 tane 20 30 milyonluk topcu var.

    avrupa maclarında ingiliz ve ispanyolları tartışmaya açarım ama ligde bu takımlar farklı oynuyor birader.

    ayrıca messi yıllarca, iniesta ve xavi gibi cambazlarla beslendi ronaldo bi mesutla ara pasına doymuştur. bende messinin barça hariç baska bi takımda bu kadar coşağını düşünmüyorum, dünya kupasında final gördü ama okadar tatsız tutsuz oynadı ki arjantin maçlarını gibime takmadım.
    ···
   tümünü göster