/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +40 -8
    el kaide, hizbullah v.s gibi dünya çapında terör örgütü sınıfında kabul edilen bir örgüt parti kurabiliyor, atatürk ve yoldaşlarının bizlere binbir uğraşlarla armağan ettiği tbmm içersinde kürsüye çıkıp türkiye'ye atıp tutabiliyor ve en acı tarafı her kesimden destekçisi olabiliyor. bunun yüzde biri abd'de, avrupada olsun ülke karışırdı heralde. evet düz düşünüyorum zira bu konuda dolaylı, yandan, üstten, köşeden düşünmeye gerek yok burada terörden bahsediyoruz çünkü terör terör. milletçe sanki muzlu kek tarifi tartışıyor gibi herkesin üzerinde bir rahatlık var.

    çok ironik gerçekten terör örgütü bizim ülkemizde mhp'den daha çok oy alabilme potansiyeline sahipse gerçekten o ülke kapatılsın dahada ülkeyi savunmaya gerek yok.

    bu gözler bunlarıda gördükten sonra isterse başımıza apo gelsin daha da umurumda değil hatta ermeni soykırımı dünyaca kabul edilsin, tazminat ödeyelim hatta ülkedeki her bir türk vatandaşı hamster misali çarklarda koşturalım kürtlere elektrik üretelim yine umurumda değil bize müstehak.
    ···
   tümünü göster