/i/Soruları Alayım

  1. 251.
    +1
    ABD bir silah ürettiğinde, Nato'ya da getirmiş olduğu "kalite" standardı nedeniyle çok daha para harcayabiliyor. Rusya envanterine bir ürünü çok kolay sokarken, ABD defalarca teste tabi tutup, ordusu için en doğru seçimi yapana kadar onlarca prototip üretip en doğru olanı seçiyor ve bu da çok uçuk harcamalara neden oluyor. Rusya ise bazen ABD'nin ürettiği en komplike sistemleri, en basite indirgemiş şekilde aynı standartta üretebiliyor, bazen ters tepiyor bu iş tabii ki.
    Diğer bir neden ise Rusya daha önce başına gelen, ABD'nin "silahlanma" oyununa gelmek istemiyor ve ekonomik sıkıntıya düşmemek için silah harcamalarına dikkat ediyor.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa kim daha avantajlı gerçi ikisininde nükleer silahı var.Ama benim söyle tahminim var.Abd Rusya'ya bomba ile vuracağı yerbelii. Moskova st.Petersburg gibi önemli şehirleri vuracak.Ama Rusya nereye atacak Kansas'a mı New York'a mı Washington!a mı Oklahomayı mı?(yoksa 51.bölgeye mi :D)Yani demek istediğim Abd birçok önemli eyalet var birini vursan diğeri işlev görür.Ama Rusya'da hem Moskova St.Petersburg Kazan'ı vursan ülkede ekonomi diye bişey kalmaz aq haksız mıyım? Rusya hakkında biraz bilgim var ama Abd çok sinsi..
      ···
   tümünü göster