/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    şimdi ülke çok mu iyi zannediyorsunuz, gübre, mazot, tohum fiyatları yüzünden tarım bitiriliyor sebze meyve fiyatları ortada, yem, saman bile ithal ediliyor hayvancılık da bitiyor et fiyatları da ortada, 3 tarafımız denizle çevrili balık fiyatları ortada, işsizlik son 20 yılın en üst seviyesinde, komşu ülkelerin hepsiyle sorunluyuz, dış borç 400 milyar doları geçmiş, suriyeliler ülkenin iyice içine etti, rant ve yolsuzlukta, işçi ölümlerinde, kadın cinayetlerine, en pahalı benzinde, basın özgürsüzlüğünde dünyada ilk sıralardayız, daha ne sayayım amk.
    ···
    1. 1.
      +1
      ilave olarak işçi ölümlerinde mekgibanın ardından dünya 3. süyüz. akpnin ne mal olduğu ortada onu konuşmaya değmez de onun yerine gelecek yönetim ülkeyi iyi yönetir mi onu soruyoruz sonuçta yönetime oy verecez. akp gitsin de kim gelirse gelsin düşüncesi ne kadar sağlıklı bir düşüncedir.
      ···
    2. 2.
      0
      kim gelirse gelsin diye birşey yok ki zaten chp mhp koalisyonu olur başka da seçenek olmaz ama her iki parti de akp den çok daha iyidir, koalisyonda işler biraz yavaş yürür ama yolsuzluk ve rüşvet çok az olur en azından halka sadaka dağıtıp patronların partisi olmazlar. zaten bu ülkede her zaman muhafazakar partiler ülkeyi yiyip yiyip sonra sol bir koalisyonun önüne enkaz atarlar bu seçim olmazsa bir dahakinde olur.
      ···
   tümünü göster