/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    0
    Bir amca dusunun. Evlatliginin karisini aliyor bosandiktan sonra. Komsunuz olsun bu adam. Bi dusunun. Ha diyceksiniz ki o donemin sartlari. Baska birisi yokmuymus yani evlatliginin karisini alacagi. Bence ahlak disi bir olay. Bence dedim karalama hemen sakin ol
    ···
    1. 1.
      0
      Kardes, Allah buna izin veriyorsa, bunda hiçbir ayip yokdur. Evlatlik kelimesi islamda yok. Baktigin çocuk senin evladin degildir, senin isminede kendini nispet edemez.

      Sen bu olayi çirkin görüyorsan, yaşadigin sosyete sana bunu çirkinleştirdigi için. Tipki 2 veya daha fazla hanimli olmayi ayip birşeymiş gibi göstermeleri gibi. Ama islami yaşayan ülkelerde, bunu hiçkimse ayiplamaz. Tipki "benim 2 hanimim var" dediginde, çok dogal karşiladiklari gibi.
      ···
      1. 1.
        0
        Bir kadinin 2 kocasi olsa yadirgarsin bunu sanirim hocam. Evet ben de yadirgarim cunku bu esitlik degil. Olaya tersten bakarsak da bence esitlik degil. Esit sevgi gostermekten bahseder islamiyetciler. Hangi insan eslerine ayni sevgiyi gosterebilir lutfen hepimiz insaniz. Unutma muhafazid de insandi. Melek degil. Bununla ilgili ayetler de var bilirsin.
        ···
   tümünü göster