/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    -1
    hulk yenilmez, ölümsüz ve bize gösterilen en güçlüleri. 10 tane thoru kıyma yapar. hulk'ı 5 dakika gösterdikleri için gücünü kimse bilmiyor fakat thanos'u 1 vs 1 de alamıyor olmasının tek sebebi thanos'un kaybedeceğini anlayıp hulk'ı nefessiz kalması için uzaya fırlatması. dayak yedikçe daha da güçlendiği için dövüşün sonlarında hulk'ı afrikaya fırlattığında, hulk geri amerika'ya zıplayabiliyor.

    the one above all marvelin kurucusunu temsil ediyor. yani gerçek bir kişi olduğu için istediğini yazıp çizebilme gücü, onu evrenin en güçlüsü yapıyor.
    sıralama ondan sonra the tribunal, galactus filan diye gidiyor (ileride hulk'ın oğlu(skaar) olduğunda galactusu bir galaksi uzağa fırlatacak kadar güçlü)

    zaman ilerledikçe the beyonder, franklin richards (insan mutant çocuk) filan geldikçe sıralama oynuyor.

    ben de marvel wikileri okuya okuya öğrendim, tabi her seri ayrı birer evren ve bunlarda karakterlerin gücü oynamalar gösterir, mesela the punisher'ın bütün avengers'a karşı kazandığı bir çizgi roman da okudum, karakterleri öne çıkartmak için yapıyorlar böyle şeyler ama hulk biraz dünyanın supermani, ve öyle bişey olmadan infinity gloveları giymiş thanos'a karşı insanlığın hiç şansı olmaz mesela.
    ···
   tümünü göster