/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    Bro sen benim inancıma saçma diye hakarette bulunuyorsun.Ben Kur'an'a veya muhafazid'e bile tek laf bile etmez iken sen bu hakkı nasıl kendinde bulmaktasın? Benim dinim mantık yoluyla ulaşılır.Ben sana Tanrı'yı kanıtlamak zorunda değilim zira bu sadece bir inançtır. Doğru ya da yanlış değil. Sadece inanç.Ben mantık kavramıyla Tanrı'nın varlığına inandım.Onu görmedim veya sesini duymadım. Bana herhangi bir mesaj göndermedi, bana kitap yaz demedi.O zaten bana kitap ve rehber olarak aklımı vermişken benim bir kitap yazmama gerek yok.

    O kadar deist filozoflar, bilgin insanlar var.Bu insanlar bile sen aklınla keşfedemedikçe yol gösteremezler. Seni yanacan diye tehditte etmezler. inanç senin inancın.

    Ayrıca bana Tanrı'ya en yakın olacağım zamanı söyle. Namaz kılmak mı? Sabahları erkenden kalkarak sabah namazı dahil bütün namazlarımı ekgibsiz kıldım.3 hafta bunu tekrarladım. Kliselere gittim. Katolikliği, Protestanlığı öğrendim. Uygun gelmedi. Havra'ya gitmedim zaten onlar beni kabul etmezler.En son sadece okudum. Zamanın olursa Thomas Paine'in Akıl Çağı kitabını oku.
    ···
   tümünü göster