/i/Soruları Alayım

  1. 101.
    +1
    Ben inanmam diyip allahin olmadigina inanip bunca seyin kendiliginden olduguna inaniyosun iste cahil ve yobaz sensin ha bunu yazdigim tab3 u nerden aldjm diyorsan ben almadjm ruzgar uctu atomlar carpisti kendi kendine oldu biseyler iste(saka be hizlial. comdan aldim ama pismanim keske ipad alsaydim zaten inanmazdin)herneyse Allah(c.c) yaratmadi diyosan bunca sey nasil kendi kendine olustu bana bi bunu acikla cunku cidden ben hic imkan veremiyorum sen zor olana inanmissin herneyse cennet bedava zaten parali olan cehennem icki parali kari kiz parali sigara parali vs. vs.

    Edit:Ha bu arada yobaz ateist varlık neden bitek muslumanlari kaale aldigini aciklasana ateistlerin ? Cunku dogru yol bu islam. Kimse hristiyanlari yahudileri caydirmaya calistirmiyo cunku onlar sizin istediginiz gibi sapık. Kendi yanicaginizi bildiginizden bizide maymun beyni kadar aklinizla ateist yapmaya calisiyosunuz bizde yanalim diye ama yobazlik(ateistlik) basa bela 100milyar kisi yansa yine sizin azabiniz hafiflemez.
    ···
    1. 1.
      +1
      birader harbi tam istedigimi yazdin neden hris. yahu. degilde Müslüman ... burdan bile cevabinizi almissinizdir umarim atesit arkadasim.
      ···
      1. 1.
        0
        Eyw pnp seytanda hristiyan ve yahudiyle ugrasmiyo cunku onlar zaten sapitmis. Seytamda ayni ateistler gibi pardon ateistlerde ayni seytan gibi muslumanlarla ugrasiyolar
        ···
   tümünü göster