/i/Tespit

  1. 76.
    -2
    Arkadaşlar üniversite mezunlarını kıskandığım filan yok yanlış anlaşılmasın. Mesela benim bir abim vardı. Fizik okudu ama atanamadı. Şimdi polislik sınavına girip polis oldu * bundan bahsediyorum. Turkiyede egitim şart değil türkiyede diploma şart. Ben çok gördüm okumuş cahilleri. Herkes bir değil tabi. Yapacağınız işin yanında açık ögretimden liseyi bitirip sonra dandik bir ünv kazanıp onu da 2 yıl açıktan okuyabilirsiniz. Ama sürekli 4 yil boyunca ojula gidip gelmek ve bundan mutsuz olan tipler için zor. Bazılariniz mühendisler nasil olacak doktorlar nasil olacak diyebilirsiniz. Ama onlar dedigim gibi düz insanlar. Biz oyle degiliz. Biz yükselmeyi ayni yerde kalmayı sevmeyiz. Muhendis oldun diyelim yükselme kapasiten ne ?? Tırt.

    Ama sen o mühendisi çalıştiran patron olursan yükselme şansın her zaman daha fazladır. Yani demem o ki üniversite mezunları biz calışandan çok çalıştiran olmayı tercih ediyoruz ve genelde fark ettiyseniz patronlarinizin geneli liss mezunudur. Bu gururunuza dokunmuyorsa amk okuyun
    ···
    1. 1.
      0
      Devdıbını merakla bekliyorum sonu nereye varacak acaba.Bir de merak ettim de bu kadar tepeden bakarak konuşuyorsun acaba şu an para kazanmak için tam olarak nasıl bir işin içindesin.
      ···
   tümünü göster