/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4 -1
    ben de ankaralıyım, fenerbahçeliyim.gençlerbirliğinin anasının dıbına koyim ama bu maç cidden gibimde değil benim. ruhsuz oç futbolcuların allah belasını versin. kendi elimizle verdik şampiyonluğu. diktatör gidecek inşallah bu sene. bizim de bayramımız o olucak !
    ···
    1. 1.
      0
      ben fenerbahçenin şampiyonluğu gitti diye üzülmüyorum.. fener zaten kendi kendine kazdı kuyuyu haftalardır oynadığı o rezalet oyunuyla..

      dikkatinizi çektiyse sadece gençlerbirliğinin oyunundan bahsettim.. maç ne olursa olsun o formanın hakkını vereceksin , vermek zorundasın.. veremeyeceksen "a takımda ne işin var huur çocuğu?" derler adama..

      tabi adı lazım değil cavcavın gideceği günü ben de hasretle bekliyorum..
      hep birlikte tüm ankara kutlayacağız..
      ···
      1. 1.
        0
        kardeşim fenerli olmadığını biliyorum zaten.ben kendi yorumumu yaptım, kendi takımıma, oyuncularıma ve başkana sinirli olduğumu söyledim.
        ···
      2. 2.
        +1 -2
        gibtir git rıdvan dilmenin açıklamalarını izle. dıbına kodumun sığırı futbolculuk hakkında ne biliyorsun da konuşuyorsun pekekent? kariyerinin en kötü şutunu yemiş. ulan adam gençlerbirliği futbolcusunun apış altından topu kaleye gönderiyor. kaleciyi bilerek ters köşeye yatırıyor kariyerinin en kötü şutu. gram anlamıyorsun futboldan konuşma o zaman at kafası.
        ···
      3. 3.
        0
        ilgili video ilk entryde vardır..
        lütfen önce entry dikkatlice okunup ilgili video izlenip analizi yapıldıktan sonra entry giriniz..

        göstereceğiniz özenden ötürü teşekkür ederim..
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster