/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +4 -1
    ulan sigarayla o bir mi . esrar pazarı o kadar küçük değil devletten başka herkes para kazanabilir esrar yasal olduğu zaman . bunun üzerine işleme ve sarma sorunu olmadığını da düşün.
    ···
    1. 1.
      +7 -1
      Tütün pazarı küçük mü yani? Saçmalıyorsun. Hadi onu geçtim ulan şuan zaten deli gibi satış yapılıyor kendin demişssin pazarı büyük diye şuan devlet hiç vergi alamıyor. Yasal olsa en azından bir kısımdan vergi alır. Hiç yoktan iyidir. Onu da geçtim sigara gibi basar TAPDK yı sürdürür piyasaya. Tütün serbest diye herkes tütün ekiyomu? Okadar sigara kullanan var
      ···
    2. 2.
      +7 -5
      ya gibtir git yarramın kafası her şeyi sen biliyon zaten
      ···
    3. 3.
      +2
      4.2.1de yazdığın devlet şuan vergi alamıyor kısmına güldüm. tır tır kokain eroin geliyor türkiyeye. devletin aldığı payla geliyor bunlar. türkiyede 10 aileden 10una da sorsan oğlum uyuşturucu içmesin der. alkol içsin uyuşturucu içmesin. halk tabanında hal böyle olunca devlet yasallaştırma riskini göze alamaz. kaybedeceği oyu düşün. onun yerine resmi olarak uyuşturucu karşıtı bir duruş sergileyip el altından da türkiyeye gelen uyuşturuculardan pay alır. yani yabancıların win win situation dediği durum çıkıyor ortada. alan memnun satan memnun.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster