/i/Devlet

  1. 126.
    +1 -1
    türkçe ezan denen barzo, yazdıklarını okumadım tenezzül bile etmedim aq çünkü ne tak olduğunuzu biliyorum, az çok ne iftiralar attığını tahmin ediyorum. sizde iyi biliyorsunuz ya da beyinsiz olduğunuz için farkında değilsiniz..

    aşağılık pisliklersiniz, gevurlar bile melek kalır yanınızda. o derece düşüksünüz.

    biz asırlardır soykırım görüyoruz dedeler de değişmedi, ninelerde rahat ol. namuslu şerefli ve medeni insanlarız.. ama sizin gibi aşağılık yaban domuzlarına fazlasıyla vefalı davrandık, değmezsiniz, dengimizde değilsiniz..

    benim için bayrak, vatan toprağı ayrıdır ama sizin gibi yaban domuzları varoldukça o bayrakta vatanda çok bi anlam ifade etmiyor çünkü senin gibi allahsızlar sayesinde islam da bu vatanda geriye dönüyor, aynı gevurların yaşamış olduğu karanlık çağ gibi..

    namustan haysiyetten bahseder milletin karısına kızına sapıklık yapar, iftira atarsınız... namusuna laf söyler, yaptığınız imansızlıkları inkar edersiniz..

    türkçülüğü değil, insanlığı ve medeniyeti savun önce.. sittir et dini kitabı. sokayım türkçülüğe!

    allahın barzosu davarı mağara kaçkını gelmiş türkçülükten bahsediyor, ortaçağda mı yaşıyorsun pekekent! inanç ırk gibimde değil, insan olamadıktan sonra elin gevurundan daha aşağılık oluyorsunuz..

    islamı da türklüğü de doğru dürüst yaşayan balkan muhacirleridir..

    siz burda araplaşmışsınız, yobazlaşmışsınız; atatürkçülük adı altında da yozlaşmışsınız...

    ya senin gibi yaban domuzlarının attığı iftiralar gibimde değil, cehennemde yandığında, tepeden acıyarak bakacağım sen ve senin gibi eziklere..

    sen anadoluda evrimleşememişken henüz, biz avrupaya seferler düzenliyorduk.
    dün taktunuz bugün zaten kokuşmuştan betersiniz bütün batıyı işgal ettiniz leşsiniz aq..

    neyse amerikanın demokrasisi yakındır.. o zaman görecem namuslu, kim namussuz hahaha

    olm inanılmaz derecede acizsiziniz lan.. düşün namussuzluk, ahlaksızlık,sübyancılık, terör,barzoluk, itlik serserlik, hırsızlık,gasp, şirk,yalan inkar ve iftira hep sizde lan.. türkçe ezan diyip haftasonları viski partisi vermiyorsan adam değilim lan hahaha

    senin gibi gerizekalılar osmanlıcılığı savunur, halk eğitim merkezlerinde bedava olan eğitimlere gitmez.. allah kitap derler, bir kere olsun yasin-i şerif'i ellerine almamışlardır.. atatürk derler icra ettikleri tek şey rakı sofrası kurmaktır..

    bak sadece bayrak ve vatan toprağı mevcut.. siz leşsiniz leşsinz atalarınızın kemikleri sızlıyor, sizin gibi allahsızlara mı bıraktılar bu toprağı diye...

    onun içni diyorum sizin gibi yabandomuzları olacağına, varsın gevur olsun ama bilimden, sanattan,medeniyette yol almış ingilizler, amerikalılar kuşatsın dört bir yanını toprakların..

    her gün dua ediyorum bunun için. emin ol bizim kanımıza, genimize,namusumuza zeval gelmez. sizin gibi yabaniler silip süpürülecek..

    vatana ihaneti sizin gibi barzolar yaptı zaten varolarak.. azıcık şeref haysiyetiniz olsa utanır kafanıza sıkardınız ama nerde, anca insan israfısınız..

    kürt değilim, sizin gibi kolpa türk de değilim.. elin rum kökenli karadenizlileri bizans zamanı koyu hrsitiyan, osmanlıda koyu müslüman, cumhuriyetten ibarette koyu türkçü kesiliyor vay kanlarını gibtiklerim!
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster