/i/Devlet

  1. 126.
    +1 -1
    senin gibi milletin namusuna laf atan şerefsiz yabani bir türk olacağıma;
    medeni bir gevur olurum daha iyi.. en azından kimseye sapıklık yapmam, iftira atmam.. elin arabı sizinkilere tecavüz ettiğinde, kadınlarınızı 2.sınıf bir et parçası olarak gördüğünde sorarım sana türklüğü, müslümanlığı...

    şerefim namusum haysiyetim var ki böyle konuşuyorum idiot..
    sığındığımız falan yok, rumeli bölgesinde yaşıyorum yine, iki bin yıldır zaten bağlarımız mevcut, isminin değişmesi farketmiyor.. hala sığınmak diyor aq cocukları mültecilerle bir tutan nankör pislik gelmiş burda bize sövüyor. olm diyorumya müstahaktır size bu kodumunun kürt ve arapları..

    olay türklük, müslümanlık değil diyorum. sen orta çağ zihniyetinde isen, kendimle denk görmem seni, aşağılarım hor görürüm ve emin ol sizin gibilerin yokolması için gerekirse ingilizi bile desteklerim.. sende anca iftira at işte ana bacı söv. busunuz çünkü sizin şerefiniz namusunuz müslümanlığınız bu kadar.. türk değilim, kürt değilim, arap değilim; yabanileşmeye de niyetim yok..

    gerekirse ingiliz asimilesi olur, medeniyetin olduğu bir hayat içerisinde yaşarım ama sizin gibi riyakar yanardöner sapık zihniyet içerisinde yer almam..

    sırplardan, yunanlılardan,ermenilerden hiçbir farkınız yok. diyorumya bunun dinle falan alakası yok.. gerikalmış yabani toplumlarsınız.
    ···
   tümünü göster