/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -46
    gardaşım bu adamlar öğretmenlerinizi öldürüyor, askerlerinize pusu kuruyor, devlet dairelerinizi ateşe veriyor ne bileyim işçilerini kaçırıyorsa siyasetçileriniz korumasız sokaklarda gezemiyorsa verilen mesaj nettir. insanlar sizden gibtir olup gitmenizi istiyorlardır. asıl soru zorla güzellik olmaz meselesi bence. gencecik öğretmenleri hırsınızın kurbanı etmişsiniz durum bu.
    ···
    1. 1.
      +24 -1
      Sizin Batıda ne işiniz var dayak yiyince pis faşistler biz barışı savunuyoruz diyorsunuz sizde burda istenmiyorsunuz gibtirin gidin o zaman ?
      ···
    2. 2.
      +22 -1
      dıbına kodumun kürdü gibtirip git doğuya hiçbiriniz gelmeyin batıya o zaman ama gibe gibe o topraklar tc in altına kalacak.
      kürt diyince insanlar çekiniyor anlayın işte batıda da siz istenmiyosunuz ne olur gibtirin gidin milletin huzurunu kaçırıyosunuz.

      huur çocuğu kürt
      ···
      1. 1.
        -3
        Senin ben cibiliyetini gibiyim
        ···
    3. 3.
      -12
      e verin adamlara ülkelerini gitsinler?
      ···
      1. 1.
        +14
        Kuzey ırakta var gibtir olup gitsinler
        ···
      2. 2.
        -6
        Fakat sizin istenmediğiniz yer Kuzey Irak değil. şırnak da hakkari de diyarbakır da tunceli de van ağrı bitlis muş mardin de sizi istemiyor.
        ···
      3. 3.
        +1
        senin ananı gibeyim ben
        ···
      4. 4.
        +1
        Yoo ben tunceliliyim, türk gelsin, bende türküm, sadece ülkücü sevmiyorum. Ne var bunda amk, görüşle şehrin ne ilgisi var?
        istanbulda bi solcuda istemez mesela.
        Türk kürt ayrımına getirme gibtirtme dalağını.
        ···
      5. diğerleri 2
    4. 4.
      +8
      O saydığın şehirler TÜRK şehirleridir. Kimi kimin yerinden kovuyorsunuz ? Siz hayırdır amk
      ···
    5. 5.
      +3 -4
      istanbul da bir rum şehridir. ayrıca diyarbakır bir türk şehri değildir. "amida" adı ile romalılar tarafından kurulmuştur. mardin de bir türk şehri değildir. "nisibis" adı ile kurulmuş, romalılara ait bir şehirdir. bu mantığa göre ülkeyi roma ve yunanistan arasında paylaştırmak gerekiyor. bizim yozgat'ı da araştıracağım. umarım orada da bir yunanlık vardır. ben de ab vatandaşı olmak, anarşist yunan hatunların gıdılarından bade emmiklemek istiyorum, bu benim hakkım.
      ···
      1. 1.
        +2
        Ulan bin kurusu bizim yozgat demissin o bizim dediğin yozgat milliyetçiliğin dibidir orda sokakta herhangi bir adama hedape ye oy vereceğim de de bak sülalenin dahil nasıl dibiniza cakiyorlar huur evladı seni anca sanalda artistlik ahh ahh inşallah bir gün karşıma çıkarsın bak o yozgatın alanına seni bağlayıp nasıl dibina cakiyoz huurr soyu seni!
        ···
    6. 6.
      +1 -2
      Malazgirtten daha önce anadolu Türkleşmeye başladı o zamanlardan beridir Türk şehridir Türk şehri olarak kalacaktır. istanbul Fetih edildikten sonra Türkleşmeye başlamıştır. Şu anda diğer Türkiye Cumhuriyeti vilayetleri gibi Türk şehridir.

      Dipçe: Madem bu kadar Yunan hayranısın çık Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından gir Yunanistan vatandaşlığına.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster