/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +17
    sabah saat 6 civarı koğuş kalk diye bir sesle irkildim ama pek giblemedim, ki öyle kolay uyanan bir insan değildim, çavuş geldi yanıma kalksana yaram daha ne yatıyorsun deyince gibe gibe kalktım beyler, evinizde ki annenizin size seslendiği gibi hadi evladım kalk artık diye bir kaç kere seslenen insanlar yok...
    Daha sonra traş felan olduk, iştima alanına geçtik mıntıka temizliği yapmaya başladık, dün akşamki içtiğimiz sigaraları alışkanlık olarak yere atmıştık, onlar bir bir toparladık dıbına koyim...

    Daha sonra yemek haneye gittik, tek sıra halinde kahvaltılarımızı aldık, yemek duasını da yaptıktan sonra başladık yemeye, bu arada gidecek arkadaşlar..
    benim yaptığım mallığı siz yapmayın orada kep namusunuzdur sizin yemek hanede unutup gitmeyin :D kep giderse züt gider diye bir söz duyarsınız...

    tekrardan iştima alanına gittik yüz başı geldi, konuşma yaptı, buda doğudan gelmiş dıbına koyim komando olarak adamı geri çekmişler oda bizim buraya denk geldi, egitimler de komando egitimi gibiydi..

    Yavaş yavaş alıştırıyorlardı askerleri, ilk 1 hafta pek bir şey diyen olmadı, ama 1 hafta sonra bağrışmalar dayaklar başlamıştı..

    ben ve mangamız dan diger 6 kişi bizimkiler egitim felan yaparken, yeni gelen askerleri kayıt ettirmek için izin isteyip ayrılıyorduk ilk 2 hafta oturarak geçti, daha sonra yüzbaşının bize gıcık olup gibmek istediğini ögrendik ve 6 km koşu olacağını duyduk, eşofmanlarımızı ( tayıtlarımızı) giydik spor alanına gittik, yüz başı da oradaydı, 1 bölükte dinlenen 5-6 askeri de en arkadan gelmelerini söyledi arkadan kalanlara tepik yumruk serbest koşmayanları dövün diye talimat verdi..

    500 kişi arkadaşlar ilk baş rap rap rap ayakları vurarak marş söyleye söyleye tuğayı inleterek yürüş yapmaya başladık, daha sonra koşuya geçtik ısınma hareketlerini önceden yaptık tabiki, koşuya tam başladık, canını yediğim uzman çavuş albaydan izin alarak biz 7 kişi olan yazıcıları almak istedi, tabi yüz başı bize gibecek gözü ile baka baka gittik...

    Komando seçimleri olacağı haberleri yayılmaya başladı bu sefer, o gün akşam biz 7 kişi haricinde diger 493 kişinin hali içler acısı idi yüzbaşı bunları bildiğin gibmiş hemde ne gibme :D 10 km koşu yapmışlar, timsah yürüyüşü şınak mekik falan derken bildiğin adamlar pert olmuş..

    Komando seçimleri için tekrardan spor yaptığımız yere dizildik 500 kişi, albay yüzbaşı üsteğmen falan ortalık daşakdan geçilmiyordu..

    ve ilk manga biz olduğumuz için, albayın konuşmasından sonra bizden başlandı bu ara, üst kısımları çıkardık sadece alt kısım kaldı kış oldupu için hava -2-3 falan olsa gerek donuyoruz dıbına koyim..

    vüjutlara bakıyor albay jilet dövme izi falan varmı diye önümden bir 2-3 kişi komando oldu 2-3 kişi elendi ve beni de komando yaptı...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      kardeşim bende dövme var komando olamaz mıyım
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeşim yanlış hatirlamiyorsam yapmiyorlardi. Dövmesi olan vücut yada kollarda jilet izi olanlari yapmiyorlardi. Pskolojisi bozuk bunun diye, Burdur da Bursalı bir çocuk vardı, dövme vardı kollarında, çocuğa teskere bile vereceklerdi yani çürük raporu.

      Yalnız pek de askerlik yapmaya niyeti yoktu çocuğun, deli numarasi gibi şeyler yapiyordu.
      ···
   tümünü göster