/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +30 -1
    3 gün dağda kalacağımızı söylemişlerdi, ve telsizden bir doğru kodlarla bir şeyler söylendi, biz bilmiyoruz ne dedikelrini ama komutanların yüzünden yara yedik hissini sezerseniz, kesin ölmeyecekseniz bile ölürsünüz, bunun için komutanlar, çok rahat davranırlar askerlere bunu yansıtmazlar, uzman koşarak yanımıza geldi dinleniyorduk.
    Çocuklar hemen hazırlanın karşıda ki hakim tepeye çıkmamız lazım, tamam çıkalım da nasıl hemen çıkacağız onu bir söylesene komutanım diyemiyorsunuz..

    2 saat bir yürüyüşten sonra o dağın eteklerine vardık ip halinde dizildik başımız da astek uzman onların üstü ise yüzbaşı vardı..

    biz ilk timdik ve arkadan gelen bizimle beraber 2 tim daha vardı, S çize çize ortalama 1-2 saat sonra hakim tepenin tepesine varmıştık, hemen mevzi aldık, küçük büyük kayalık ne bulursan kendine mevzi yapıyorsun işte.

    sonradan öğrendik istihbarat almış bizimkiler, buradan 50-60 kişilik bir o.ç. grubu geçecekmiş, bizim sayımız korucularla birlikte 45-50 kişiyiz ve sayımız onlara bakarakdan az, komutanımız destek istedi, istese ne olacak ki ? eğer şehit olursak bedenlerimizi almaya gelirler, hava karanlık, komando birlikleri de bizlere yakın olduğu için onlardan destek istenmiş, konumumuzu bildirdik ve komandolarda bunların arka kısmandan gelmeye başladılar, hedefimiz ortaya alıp bunları orada bir güzel gibmek.

    Uzman a soruyorum komutanım noluyor ? neyi bekliyoruz
    -"bi sus dıbına koyim zaten, soluğu zütten alıyorum" deyince ben soluğu neremden alacağımı şaşırdım :D

    beyler hisediyorsunuz bir taklar olacak ama ne olacak, telsizler den sessiz sessiz konuşuyorlar, bir ara telsiz sesleri artmaya başladı, büyük ihtimal frekanslar karıştı bu demektir ki ha geldiler ha gelecekler fazla uzak değiller yani, yüzbaşı demez mi sessiz olun geldiler...

    kalbim zütümden atıyordu beyler olamaz böyle bir şey..

    Korkudan değil, heyecandan o atmosferden, ilk defa çatışmaya gireceksin dıbına koyim..
    g3 üme bir öpücük kondurdum hade be aslanım dedim göreyim seni :D

    Yüzbaşı fazla uzak da değildi bana bu dediğimi duymuş olacak ki o g3 ü zütüne sokacam şimdi bi sus dıbına koyim dedi...

    Telsiz den sesler gelmeye başladı beyler, bu arada 1 tim de biz den biraz daha ön kısma yani gelecekleri yolun sol tarafın da bulunuyordu ilk onlar görecekti geldiklerini komandolar ile de doğru kodlarla konuşmalar oluyor, yaklaştık gibisinden falan.. bunları ben duymuyorum telsiz den ama yüzbaşı astek e söylüyor oradan duyuyorum..

    Bunları duyunca benim kalbim benden ayrı atıyor beyler..

    Hani counter strıke de adminler roket atar havaya doğru uçarsınız ya, zütten bir pandik yesem roket gibi uçacam havaya...

    Yüzbaşı dedi ateş serbest, hareket eden ne görürseniz ateş edin...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster