1. 51.
    +1
    bir çocuk düşürün. savaşta yendiğiniz bir ailenin ve abilerini katlettiğiniz bir çocuk.bir tak olmamış gibi alıp bunu büyütüyorsunuz. ardından da sokağa köpeği salar gibi ailesinin yanına gönderiyorsunuz.bu safta sanıyor ki insanlar beni sevip, saygı gösterecekler. aksine dışlayıp adam yerine koymuyorlar bunu. olması gerek mevkide kendi ablasını görüyor,hak ettiği değeri ablası görüp, babası onun suçu olmadığı halde çocuğundan nefret edip dışlıyor. kendi tayfası dahi giblemiyor bunu.

    adam en sonunda deliriyor siz olsanız farklı mı olur? starklara bir anda nefret edip winterfelli ele geçiriyor. aslında amacı insanlara kendini kanıtlayıp babasının gözüne girmek. milletin gazıyla hareket edip büyük hatalar yapıyor. ardından inanılmaz işkencelere maruz kalıyor.tek suçu saf olması.

    ayrıca ablasını elliyor diyen binler herif o ara ablası olduğunu bilmiyordu zütünüzle mi izliyorsunuz.
    ···
    1. 1.
      0
      geçen bölüm sansa nın gibildiğine değil theon a üzüldüm dıbına koduum senaristleri kitaptaki her şey değiştrmişler theon hala aynı amk keşke saplasaydı bıçağı ramzi binine. bidaki bölüm fragmanında sansa buna kuzeyde hala dostlarımız var felan diyor kurtulurlar umarım
      ···
    2. 2.
      0
      panpa dizi zaten kitaptan ayrı ilerliyor artık ama sıçmışlar. normalde çakma arya stark olması lazımdı bence düzelmez adam kendi kız kardeşinin tanıyamadı.
      ···
   tümünü göster