/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 151.
    +17
    Üsteğmen emir verdi, 1 tim önden gidip duruma göre arkadan biz gelecektik.

    1 astek 1 uzman ve timi hakim bir tepeyi takip ederek, vardılar ve biz de yol almaya devam ettik, bu oceler ile yakın bir çatışmaya girdik, diğer taraftan gelen jandarma komandolara pusu atmislar, başka birileri bizim geleceğimizi tahmin etmediler yada direkmen komandolari göz önüne aldılar.
    fazla kalabalık değillerdi, 20 kişi civarında bunların dört tanesini indirmistik ve bunlar ayaklarını zütlerine vura vura kaçtılar.

    Diğer tim ile telsiz gorusmelerinden yardım istemişlerdi, 2 tim orada kaldı ve biz yüz başı ve 2 tim devam ettik yola..

    1 saat sonra bizde arka kisimlarindan çatışmaya başladık bunlar geri geri gitmeye başladılar giderek ateş etmeye başladılar.

    Komando lara pusu atan ekip 50 kişi civarindaydi, 10 tanesini indirmisler, yalnız yazmak kadar kolay değildi beyler o anlar o anlar saat sürdü.

    1 şehidimiz vardı komando timinde, şehit olduğu için, onlar durdu ve biz kovalamaya başladık.
    sabaha kadar kovalamistik bu picleri son olarak kuzey Irak sınırına girdiler ve biz takibi bıraktık çünkü oraya gitmemiz için izin alınmadı sabaha kadar o bölge de yer yer çatışmalar olmuş,

    Ama biz başka çatışmaya girmedik, sabahın ilk saatlerinde helikopter geldi şehidimizi aldı ve 3-4 tane agir yarali diyemem ama bana gore yaralari agirdi ve 1-2 tane de ayakta tedavi edilecek yaralı askerler vardı.

    O gün sabah biz de çekildik tugaya ve benim şafak da comolokko dediği için son 30 gün Askeriye de kaldım yeni gelen alt devreler çıkmaya başladı.

    Teskereyi alacağım zaman inan almak istemedim artık sanki sadece oraya aittim, ne geçmişim ne geleceğim artık aklım da yoktu.

    Ve son gün bizim tertipler bir bir gitmeye başlamıştı. Ve benim de zamanım gelmişti izin kulanmamistik bizim ekip o gün neredeyse hep birlikte askeri araç eşliğinde ktm ye birakildik sonra otobüs lere atladık geldik...

    Okuduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar. .

    buda böyle bir animdir.

    Hoşça kalın...
    ···
   tümünü göster