/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 2951.
    +40 -1
    Hikayeyi takip ediyorum gayet iyi yazıyorsun betimlemelerin de yerinde, senin dezavantajın sözlükte bu kadar liseli varken yazmak oldu onlar da seni yalayarak kendini ifşa ediyor zaten, "ne olur bırakma yaz ağlıyorum" falan yazanlara bak alayı liseli hikayene lafım yok amacım başlığın kalitesini düşürüyorlar bunu belirtmek, onlara da kısa bir not olm bu kadar yalamayın lan bırakın adam rahat rahat yazsın diyeceğim ama liseli bunlar neyi dikkate aldılar ki bunu alsınlar.

    Okurken bir kaç entry de tsigalkoyla kıyaslayanlar hatta daha iyisin diyenleri gördüm tsigalko buraya kaç senesini verdi haberiniz var mı o yazar 4 senesini yazdı harika betimlemeyle bilmem anlatabildim mi?

    özetle; tsigalko okoronkwo, roadrunnergibenjackal , yannan giben kelebek, enlaryourpenis (bakın angutyus'a hiç girmiyorum) gibi efsane yazarlarla kıyaslayanı giberler kardeşim giberler o küçük beyninizle bu işlere kalkışmayın, fanboy değilim sezarın hakkı sezara..

    gelelim yazara bak kardeşim iyi gidiyorsun lafım yok ama bu bırakıcam bırakıyorum triplerinden bana kalırsa vazgeç, inci de çok hikaye yazıldı onları baz alman lazımdı saniye de 10 part atsan dahi biri çıkar hadi yazar küfürü basar ya bunları hesap edip hiç başlamayacaktın başladıysan da şikayet etmeye hakkın yok, görmemezlikten geliceksin. burası böyle bir yer sıradan insanlar yok burada normal bir tepkiyi iyi yazarlardan alırsın naçizane tavsiyemdir ve tespitimdir, takip ediyorum hadi eyvallah.
    ···
   tümünü göster