/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +503 -46
    şu adamdan nefret etmek için o kadar çok sebebim var ki. hangi birinden başlasam, inanın beynimde curcuna var.

    öncelikle sıfatına bakmak dahi yeterli. nur yok. ciddi manada yüzünden habaset akıyor. allah bir hakkı için şunun sıfatına bi bakın. vicdan, merhamet, şefkat gibi insanı insan yapan hasletlerden herhangi birine dair en ufak bir delalet var mı? yok amk.

    ayrıca adam pisliğin teki. mecazen değil haa. fiilen pislik adam. duş alma adeti yok. leş gibi kokuyor ya. yanına yaklaşılmıyor. "leş gibi kokmak". kanıksanmış bi tabir değil mi? manasını hiç düşünmeden söyleyip geçiyoruz. leş gibi kokuyor diyoruz küflenmiş peynire örneğin. ama malumunuz leş gibi kokmak için önce ölmek lazım değil mi? evet bu adam kelimenin gerçek anlamıyla leş kokuyor. maktül kokuyor adam ya. 2 gün ıslak minşefede bekletilmiş gavur cesedi gibi kokuyor. bedenine doğduğunda bi ebesi mavi maşrapayla su çalmış, bi de geberdiğinde imam boca edecek gasilhane ibriğinden. ulan diyorum genç adamsın icabında kız arkadaşın olacak bu pislikle 2 dakka yanında durmaz diyorum. "boşver kamkaa bizi seven böyle sevsin" diyor geçiyor. laçka amk. yavşağın, sümsüğün teki. iki kelam ciddi konuşamazsın.

    itikattan da noksan. abdest bilmez, alnının secde ile vuslata erdiği vaki değil, oruç, zekat hak getire. e bedenen pis olan bi insanın manevi dünyasını da haliyle nedalet istiab ediyor.

    bazen evine çağırıyor. davete icabet sünnettir diyoruz mihman oluyoruz. ama, yani anlatmak ne kadar doğru bilmiyorum ama. evin içi cidden necaset kokuyor. iğreniyorum yahu. 3 tane de kocaman köpeği var. her yerde onların dışkıları. çay ikram ediyor. bardağın belinde afedersiniz itin dil izi var, arkadaş kalkıp döksem lavaboya çayı, ayıp olacak, içsen gönül razı değil, napayım o görmeden saksıya saksıya boşaltıyorum.

    bi cıvık hareketler, boxerla dolanıyor evin içinde. tamam samimiyiz de bu kadar da matruk olunmaz ki. ister istemez çekiniyorum. ahlaka mugayir davranışları var. haldır huldur elini sokuyor avret yerine. hatur hutur kaşıyor. etek tıraşı olmadığını da o sesten anlıyorum zaten. gidiyor o pis elleriyle ekmek koparıyor, beyaz peyniri mıncıklayıp arasına yatırıyor, hapur hupur yiyor. demek ki aileden temizlik terbiyesi görmemiş.

    gıybet yapmak gibi olmasın ama annesinin de kumar düşkünü olduğu; haftasonları, kıbrıs'a, üsküp'e, batuma'a geçiş yapıp casinolarda serkanın sözlükte onbinlerce yazar üzerinden kazandığı haram parayı katlamak gayesiyle craps, poker, black jack gibi oyunlara teakkud ettiği serkan incinin yakın çevresi tarafından geçmişten bu yana dile getirilegelen tevatürler arasında. hatta yakın arkadaşları ona rölans aysel olarak sesleniyor.

    ek olarak vefasız bi adam. 3 tane kitap yazdı. bir kere bile çıkıp demedi ki bıyıklı senin kalemine güveniyorum, gel sırt sırta verelim bu işi birlikte kotaralım. kaldı ki bu işlerde kabiliyetli olduğumu düşünüyorum. o da söylüyor. ulan evlerimiz karşılıklı, telefonunda numaram var, bi alo de be. bi danış. devlet tiyatrosuna yazdığım oyunlar kapalı gişe oynuyor, anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı bölüm başkanı hasan erkek'in elinden en iyi oyun ödülünü almak üzere bizzat senin arabanla gitmedik mi eskişehir'e. avuçların patlarcasına alkışlamadın mı ulan beni. sırf o anın yüzü suyu hürmetine bir teklifte dahi bulunmadın bana.

    4 satırlık tek bir cümle kurmaya kalkıp, paragrafın sonuna geldiğinde özneyi unutup yüklemin çatısını kafasında o esnada rastgele tayin ettiği herhangi bir ögenin cümle içindeki konumuna göre kurgulayan, en temel yazım kaidelerinden bihaber, umut kullar denen merkep kılıklı şam şeytanına para kazandırmak daha çok işine geldi değil mi? o kitapları ben yazsaydım, adın ikinci planda kalacaktı, paralar 3'e bölünecekti değil mi? umut kullar ortaokuldan beri arkadaşın değil mi? birlikte çalışacağın adamları seçmede birincil kriterin liyakat değil koşulsuz sadakat değil mi?

    nefret ediyorum lan senden. iyi kötü mesai arkadaşın olarak, emrihak vaki olup ahirete intikal ettiğinde, cenazende saf tutup ardından "iyi bilirdim, "helal olsun" demek dahi benim için zul olacak. sırf dost düşman müfteris olmasın diye orada olacağım. lakin cemaat dağılıp el ayak çekildiğinde mezarına tüküreceğim senin anlıyor musun mezarına.
    ···
   tümünü göster