/i/Soruları Alayım

  1. 26.
    +9 -2
    yaş max 18. simdiye kadar takıldığı 5-10 karı ile burada soruları alıyor. ayrıca gidip soru-cevap ya da soruları alayım altincisi yerine oyunlar alt incisine açıyor başlığı çünkü yaşından dolayı kız işleri oyun gibi amk.
    diyeceksiniz bu kanıya nereden vardın, telefondan hayatında görmediği bir modeli kaldırtmasını istemiş sevgilisi(hadi bir nebze anlarım) çocuk kaldırmayınca kız ayrılmış.
    kızın yaşı max 16, bu da max 18. işte.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      ulan töbe töbe ciddiyim yaş max 18. yok ben ayrıldım yok kız ayrıldı olaylarına takılıyorsunuz hala. benim demeye çalıştığım şey güzel kardeşim telefonundaki gibko bir fotograf için ilişkin bitiyor, kaç yaşında olabilirsin ki...
      ···
    2. 2.
      +2
      ya yemin ediyorum sözlük hayatınız olmuş. ne yapayım oglum seni karalayıp şuku alarak? ayrıca yaşından gittikçe emin oluyorum. ben sana bir kere bile hakaret etmemişken, senin anlama özürlü falan gibi saçma şeyler söylemen de yardım ediyor tabii.
      neyse ricanı kırmayayım daha entry girmeyecegim buraya. ama bilin yani beyler öğüt beklediginiz yazar 18-, profilinde nesli bile yazmayan bir yazar. hadi eyvallah
      ···
   tümünü göster