/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -3
    Özetle: bugün elime ulaştı, sırf meraktan aldım, memnun kalmadım..

    28 yaşında bekar ve karıya çok para yediren bi abiniz olarak son zamanlarda yine uhnevi bi hava geldi bana dedim içkiyi zinayı artık bırakacam hem cebe hem bedene hem öbür tarafa zarar. neyse işte gerek burda olsun gerekse sitesinde olsun bu meretin abartmalarını gördüm. lanet de bi huyum var amk merak! dedim almazsam çatlarım.. dedim alim hem azarsam kendimi frenlerim hem de merak işte dedim ya..

    neyse işte, memnun kalmama sebeplerim başlıca şunlar.

    1.benim alet uzun fakat fazla kalın olmamasına rağmen dar geldi.

    2.içinde parçalar halinde kayganlaştırıcı içeren süngerler var, 3-4 dakka uğraştıktan sonra ilk anki kayganlık kalmadı gitgel zorlaştı..

    3.çok dayanıksız ve çok basit bi sistem, 1-2 mm kalınlıta bir silikondan yapılmış prezervatifi düşünün içine sünger serili bir petin içine sıkıştırmışlar hepsi bu. bizim gerizekalı medikalciler bu kadar basit bişeyi yapamıyolar mı da o kadar övdüler bunu yok japon mühendisliği harikası da yok ebesinin amı da...

    4.güya yorum yapanlar şu kadar süre kullandım bu kadar süre kullandım içine boşalmazsam istediğin kadar kullan falan demiş. ben sevmedim aga içine boşalıp. attım çöpe amk..

    haa alınmaz mı alınır ama nasıl alınır biliyo musunuz; alması ulaşması basit olacak. ederi de maximum 10 lira benim gözümde..

    saygılar, panpalarım...

    Başka sorusu olan varsa burdan sorsun ara ara cevaplarım. pm den yazmayın. burdan yazın başlık uplansın amk banane...

    http://imgim.com/20150521_131307.jpg
    ···
   tümünü göster