/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 101.
    +11 -2
    hemcinsim yazmis okumak için ugrasayim bari ama cidden diger panpalarin dedigi gibi abinde gavatlik, ablanda huurluk, babanda genislik hissediyorum, sana da guvenen erkege gerizekali diyorum
    ···
    1. 1.
      +2
      yahu hissetmek değil amlı panpa bildiğin öyleler. bi amlı olarak söyle bu kızın yaptığı kevaşelik değildir de nedir?
      ···
    2. 2.
      +5
      Dogru panpa bana gore de kevaselik ama herkesin karakteri buyudugu ortam farkli, oyle aileye boyle kiz olur zaten. Ben birak erkek arkadasimin arkadasiyla galeriye gitmeyi, arabasina bile binmem yanimda sevgilim yoksa (ne isim var elalemin arabasinda) onu da geçtim niye arkadas olmaya laf sokmaya felan çalisayim eger bir gun arkadas olucaksak bu yavas yavas ilerler zaten, bu amli hemcinsim direk aranmis, bile isteye.
      ···
    3. 3.
      +1
      hayır bak bunun gavat erkek arkadaşı dönüp bu kevaşeye demiyor ki sen neden benim arkadaşımla ilgil bukadar soru soruyosun? bu binle neden sohbet etmeye çalışıyosun demiyor. Halbu ki bu kevaşe tokadı bile haketmiştir(kadına şiddete karşıyım ama gavtalığa daha fazla).

      He bide tutyo yapmadığı kevaşelik kalmadığı halde elin biniyle inanç tartışıyo. E be kevaşe derler adama sen sodom ve gomore halkının bir üyesi gibi olmuşun ne konuşuyon amk.

      sanada şuku+nic6 amlı panpa
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster