1. 1.
    +4
    siyasi görüşleri belirsiz liseli. uzak durun tartışmaya girmeyin zamanınıza yazık. adamda beyin yok fikir var. ha ayrıca doğu perinçek'i dünyanın en iyi siyasi lideri sanıyor ahaha yazık amk
    ···
    1. 1.
      -1
      lan ergen yine mi sen ? ayarı yiyip yiyip duruyon aklınca geliyon laf sokmaya çalışıyon ne komiksin lan sen hahaha. sana bir siyasi görüş sunarım var ya aklın şaşar. senin aklın ermez öyle şeylere senin gibi tvlerden sağdan soldan öğrenmiyoruz siyaseti biz. züt yalayıcı da değiliz. zamanına yazıksa durma burada ergen tartışmaya beyin lazım beyin. senin gibi çok insanı adam ettik biz olur böyle bu yaşlarda cahillikler ileride gerçekleri sende öğrenirsin hadi naşşşş.
      ···
      1. 1.
        +2
        inanır mısın yannanta akıl var o bile nerede kalkıp nerede ineceğini biliyor ama sen de kırıntısı yok. aklınca ayar verdiğini sanıyorsun daha önce de dediğim gibi liseli özgüveni bu sendeki. tartışmaya beyin lazım diyerek sen de olmadığını da söylemen iyi olmuş.

        ha bir de hafta sonları sanırım ailen bilgisayarı açmana izin vermiyor hafta içi de 1 saat sabahları 1 saat de akşamları girebiliyorsun okuldan gelince. yazık lan acıdım sana o 1 saatte burada papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun. doğu babacım, cırrrrk, eşek gibi anırma, ermeni dölü, babacık doğu, amerikancı amerikancı

        bu arada doğu babanızın dediği gibi de. amerikancı değil amarıkancı, bir de her şeyin sonunu cia'ya bağladın mı gelecekte onun yerine parti başkanı olabilirsin belki
        ···
    2. 2.
      0
      olum seni adam yerine koyup cevap veriyorum bak normalde cevap verilecek bir insan değilsin biliyorsun onu o da benim insaniyetimden. senin beynin şeyine tabi olum doğru o senin gibilerde geçerli.

      işte ergen olduğun her söylediğinden belli amq. buraya 1 saatden fazla girmeyi olgunluk sayıyorsun amq küçük beyinlisi acınacak haldesin. ben irade sahibi bir insanım şeyime tabi değil beynim.

      amq dur şimdi ders 1 : tayyibe de hırsız diyorsunuz akpliler diyorki bunlar 2 de bir aynı şeyi tekrarlıyorlar diyorlar. adam hırsız mı hırsız ? hırsızsa niye tekrarlamayak ? ee şimdi amq zavallısı senin ülkenin siyasetine amerika hükmediyorsa 2 de bir amerika diyecez sizin gibi duvarları öyle delecez yoksa size laf işlemez. akpliler gibi bunlar amerikancı diyip duruyor dersiniz sazan gibi.

      ders 2 : doğu perinçek hepinizden daha zeki daha atatürkçü daha insan cahil senin ona laf söylemeye ne hakkın var.

      ders 3 : bilmediğin konu hakkında konuşmak eşek gibi anırmaya benzer. şu an anırıyorsun. gözün var görmez kulagın var duymaz allahın cahili. sana bu kadar ders yeter.
      ···
    3. 3.
      0
      doğu perinçek tabii ki hepimizden daha zeki, nabza göre şerbet vermek saf salak insanların yapacağı iş değil. hala ders verdiğini zannediyorsun ya hahaha. baban kovmadı mı lan seni hala evden. hain evlat adamı da üzüyorsun
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster