1. 101.
    +2 -1
    düşmanlarının tabiri caizse anasını giben en baba insanlardır. hitler'in almanya'da azınlıkları temizleme zamanına denk gelmiş, en çok azınlık olarak katledilmiştir. bu yüzden bugünkü güçlü devletlerini kurmuşlardır. 3000 senelik topraklarında yaşıyorlar şu anda.

    kendine saldıran herkese tarihin en kaliteli bombalarını tattırmıştır. olağanüstü teknolojilerin üretimine tarihin tel-aviv'de tanıklık etmesini sağlamıştır. herkes nefret eder, çünkü herkesin dıbına koymuştur. yani mesela emin-el-hüseyni gibi adolf hitler'le müttefik olup saldırmaya çalışanların da anasını gibmiştir.

    müslüman coğrafyasında kendini korumanın başka yolu yoktur. kızını o yaşta evlendiren ve kız çocuklarına sulanan arap taşaklarının da amk. müslümanlar vahşidir, israilliler buna rağmen, güçlerini kullanmıyor, hafif hafif vuruyorlar, barışı savunuyorlar ve barış halindeyken o huur çocukları gibi saldırmıyorlar.

    sevmeyen arap huur çocukları hazımsızlık, mide ağrıları çekmeye ve hitler propagandası yapmaya devam edecektir. çünkü her zaman israil dıbına koyar, koymuştur onların. çünkü artık israil, yok olmaya karşı hidrojen ve nükleer bombalarını da edinmiştir.
    ···
   tümünü göster