/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -1
    Ben biraz cekingen biriyimdir. Öyle hemen lafa girip biri ile tanışamazdım o zmn . Tabiki artık öyle degil .
    Kendi kendime sorar ordum bu bebe tipsiz bişi kilolu 1.60 boyunda felan kızlar nden bunla bu kadar ilgileniyo cevresinden ayrılmıyo diye . işte o gün anladım paranın önemini.

    Benim ailem cok zengin degil. Cokta fakir degil allaha şükürler olsn kendi yagımızda kavrulup gidiyorz. Kimseye boyun egmiyorz muhtac degiliz.

    Benim bu şartlarda param ve arabam olması mümkün degildi .Bende başka bi şekilde kızları etkiliyecektim . Bi plan kurdum .

    Madem param ve arabam yoktu . Biraz tipimi ve kızları etkileyen diger yöntem olan espiri ve güzel muhabbet . Yeteneklerimi kullanacaktım.

    Planımın önceligi bu zengin bin ile kızların ortdıbına girmekti. Bu binte biraz cimridir gel demez zütürmez ve kızların yanındayken o gitseniz sizi yerin dibine sokar laf sokar sizi inciltir ve acıklarınızdan faydalanır.

    Neyse tam ögle arası bu gene kantinde kızlara bişiler ısmarlıyo kızlar ay maykıl maykıl bana sunu al die zütünde koşuyo. ( isim vermiyorm lakap taktım anlayın beyler ).

    Dedim kertenkele git sunların yanına oo kanka napıyon felan diye ortama gir dedim . ilk başta biraz çekindim ama dedim bişi olmaz ne olacak a q ona bakan banada bakar diyordum.

    Gittim bunların masaya

    Anlatıyımmı dinleyen var mı
    ···
   tümünü göster