/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +6
    neyse zil caldı tenefüs oldu ben cıktım kantine gittim cay alıp içicem . Kızlar geldi 3 . 4 kişiler felan yanıma geldiler ben cayı içiyorm masada oturuyorm bunlarda oturdu masaya 1 kaç dk bekledik maykıl gelmedi . Dedim kızlara gelin bahçeye cıkalım dedim hava güzel felan kızlarla cıktık dışarı dolaşıyorz muhabbet ediyorz geyigin dibine vuruyorz

    kızlardan biri aaaaa die hafif bi bagırdı la dedim ne oldu amk kuyruguna mı bastılar dedim . Küfür etmedim tabikide

    Direk eliyle biyeri işaret etti bi baktım maykıl yanında bi kaç kız var kaynatıyo. Kızların tepkisi maykılın takıldıgı kızlar benim yanımdaki kızların düşmanı gibi bişi kanlılar a q kendi aralarında resmen . Bizim kızlar maykıla ayar oldu direk gittik yanlarına felan . diger kızlarla bizim kızlar . iki tane pitbull karşı karşıya gelirde hırlarlar ya birbirlerine o şekilde duruyoral bi hareket eden olsa saldıracaklar a q . ortam gergin görmeniz lazım kızlar maykıla ters ters bakıyo felan sen ne geziyosn bu kevaşelerle felan diyolar kızlar da sizene sizi ilgilendirmez felan diyolar .

    Kızların amacı altın yumurtlayan tavugu kaybetmemek . Sonucta bebede para var ve kızlar bunun farkında. Orada maykıl için bi hafif tartıştılar sürtüştüler. Tabi ben bin oldm a q biraz gücüme gitti maykılın hala hükmü sürüyod kızlar üstünde .

    Neyse bi kaç gün geçti işte kızlar maykıla hala tavırlı ama yanındanda gitmiyolar . kızların ders boşmuş beni cagırdılar gel bahçede voleybol oynayalım die bende derse girmedim kızların yanına gittim voleybol oynadık felan . iyice ortamı kurmuştum her parca yerine oturuyordu.

    Kızlar koluma felan giriyo işte labali labali takılıyo .
    Bunlar o zmnlar için güzel şeylerdi .

    planın 2. aşaması kızlarla dışardada takılmaktı

    Dinleyen varsa şukulasn devm edicem
    ···
   tümünü göster