/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -2
    Kızlarla ortamı iyice kurduk ama hiç biri ile kanki degilim kızlar tam 4 kişi 2 sini baştan eledim diger ikisine yavsıyorm . 1 i gibtigim kız digeri hoşlandıgım kız.

    Artık iyice muhabbet ilerledigi için rahatım kızları etkiledim ve maykılın hükmünden kızları kurtarmak ve kendi üyeligime almak üzereyim .

    Neyse kızlardan birinini gibtigim ve hoşlandıgım degilde digerinin dogum günü vardı benide çagırdılar .Güzel bi cafede dogum günü var . Bende Saclara kıyafetlere şekil verdim ve güzel bi cumartesi günü cıktım yola dogum gününe gidiyom . Bu gibtigim kız benden hoşlanıyo bende digerinden hoşlanıyorm . Arada kaldık anlayacagınız . şimdi gibtigim kıza yazsam digeri kaçaçak ona yazsam elimdekinden olucam . O yüzden biraz sakin kaldım ve ikisiylede mesafemi biraz korudum.

    Neyse dogum gününe gittim biraz geç gittim ki havam olsn diye hediyemi aldım . Güzel bi parti yapmışlar ayrıntıya girmiyorm .

    Dans müzigi felan calıyo kızların arkadaşkları sevgili olanlar sevgili gibi olanlar felan dans ediyo. Bende hoşlandıgım kıza dans teklifi edicem ama diger kız bana et dercesine bakıyo .

    Neyse ben gene sakin kaldım kenarda bişiler içiyorm felan . Hiç tanımadıgım bi kız geldi bu dogun günün cocuqunn arkisiymiş. Muhabbet felan kurdk kaynattık . Benim gibtigim ve benim hoşlandıgım kız biraz kıskanmış olmalıki yanıma geldiler .

    Diger kız etrafa baktı ne güzel ya millet dans ediyo felan dedi. Bende direk yapıştırdım gel bizde dans edelim dedim . Kız direk olur dedi belli istiyomus . Anladım ki o kızda bana yazıyo . 3ü1 arada oldk amq

    Bzim kızlar kuduracak ama kıskanclıktan görmeniz lazım bana tavırlı tavırlı bakıyolar felan biz dans ediyoz kahkaha felan atıyorz . Bu dans ettigim kızlada hiç bi düşüncem yok amaç hoşlandıgım kızı kıskandırmak ama gibtigim kızda kıskanıyo. Anlayacagınız bu kızı yem olarak kullandım

    Devam edem mi ?
    ···
   tümünü göster