/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Lakabı m.a olsn tersten sübliminal mesaj vermiş olalım :D

    Neyse hoşlandıgım kız bana acılacak diye beklerken beni ters köşe yaptı a q Hani m.a varya dedi evet dedim
    Şaşkına döndüm konu nasıl ona geldi diye .
    işte o senden çok hoşlanıyo dedi direk
    Ama ben ibrahim tatlısexk gibi beynimden vurulmuşa döndüm amq .Düşünebiliyomsn hoşlandıgım kız başka kızla cıkmamı istedi . iste m.a böyle iyi senden böyle hoşlanıyo felan beni ikna etmeye calıştı. Ben de direk olmaz öyle şey dedim bagırdım buna . Bu bana sakin ol biraz düşün hemn bişi söyleme dedi.
    Lan a q düşünecek bişi yoktu ben senden hoşlanıyodum diyemedim
    Biraz sakin oldum tamam yarın bida konuşalım dedim kızı bindirdim otobüse . Eve gittim ama aklımda deli sorular . Şuan elimde bi m.a vardı ama ben diger kızdan hoşlanıyodum. Ne yapmalıydım bilmiyordm. Gece yattım yataga düşünmeye başladım. m.a ile cıkarsam bu kızı kaybedicem ve bu kıza ben sneden hoşlanıyorm desem bu kız yok diyecek belliydi çünkü m.a en yakın arkadaşı ve garati bu kız ona söyledi ben cok seviyorm diye.
    Şimdi ben senden hoşlanıyorm s.et m.a yı desem bana olmaz sen en yakın arkadasımın sevdigi adamsın diyecekti amk .

    Dedim oglum kertenkele 2 sindende olacagına en azından biri senin olsn dedim . Ertesi gün tatildi sabah faceden mesj attı kız bana işte bu m.a olan kız mesaj attı . Dün kankam senle konuştumu dedi evet dedim ne konuştu dedi sanki bilmiyomsn gibi.

    Senin b ana karşı olan duygularını söyledi dedim kızda direk ne düşünüyosn dedi.
    Bende senden duymak daha iyi olrdu dedim. Ki öyleydi belki o gelse söylese reddedsem diger hoşlandıgımla bi oluru vardı ama artık yok . Kız zeki anladı ondan hoşlandıgımı demekki böyle bişi yaptı kevaşe

    Ne düşünüyosn oluru var mı dedi . Bende biraz düşünmek istiyorm felan dedim naza çekiyorm bi yandan seviniyorm bu m.a bende diye ama biyandanda üzülüyorm digeri kaçtı diye.

    Evet zekice davrandım var m.a yı avuçlarımın arasına aldım . Pazartesi oldu okula gittim tenefüste çıkışta buluşalım konuşalm dedim m.a ya . Cok iyi olr dedi
    okul bitti cıktık parka geçtik konuştuk . Kız bana lise 2 den beri yanıkmış anlattı işte söyle hoşlandım söyle sevdim felan diye kız baya beni takip etmiş vaktinde ama utandıgı için açılamamış.

    Kız çok cirkin degilde hatta gideri biraz fazlaydı ve havalıydı . Zaten bu tayfa okulun en havalı kızlarındandı . Ailesi biraz rahattı m.a nın bi ablası vardı annesi babası bunları bırakıp yazlıkta yaşıyolar buda ablası ile evde kalıyo ablası çalışıyo işte .

    Neyse bizim olurumuz var mı dedi . Bende deneriz bi demeye getirdim . Anlayacagınız tam olarak cıkmıyoduk ama baş başa takılıyoduk okulda felan

    Rez alayım
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster