/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +3
    Eve gittim işte uzandım yataga ne oluyoz a q diye düşünüyorm . o kadar kötü bi durumdayım ki kız beni gip diyo ben istemedim a q olacak şey degil. Hani karıya gidersinde dalga kalkmaz ya o duruma düştüm a q
    Sonra kıza mesj attım yarın ablan calışıyomu diye . Evet dedi haftaiçi izinli dedi ablası kuafr bu arada .
    Tamam bugun hakkında bişi konuşmayalım dedim yarın gelicem size olur mu dedim .

    Amacım agız kokusunu giderip kıza cayı cuyur girmek .Şöyle bi bigi vereyim size kahve çekirdegi yerseniz agı kokusu gider .

    Amaç buydu kıza kahve çekirdegi yedirecektim.
    Neyse ertesi gün gittim kızın evine gene oturuyorz felan dedim kahve varmı yapalm içelim dedim odada bide film acar izleriz dedim .
    Sanki dün hiç bişi olmamış gibi davranıyorz kızda çekingen davrandı biraz bende .
    Neyse mufaga gittik senden bişi isticem dedim kahveyi aldım. bak dedim ben şimdi bişi yapacam sende yapabilecekmisin dedim . Aldım bi kaşık çay kaşıgı kahve cekirdegi kütür kütür yedim ama tadı acayip kötü a qelim yüzüm degişti kız kahkaha atıyo gülüyo .
    Dedim bi denesene dedim ilk başta yok felan dedi. Lütfen felan dedim buda attı azına aq direk cıkardı resmen hemen su içti felan bana kızdı felan ama tatlı kızdı sarıldım felan . amacıma ulaşmıştım direk orada yapıştım dudaga kontrol ediyorm agzı kokuyomu diye cok az bi kötü tat aldım ama buna dayanabilirdm sonuçta kızı gibecektim .

    Neyse kahveleri aldık buda içti bende o ara filmi izliyorz güzel bi sevişme sahnesi vardı tam o ara benim oglan ayaklarda isyanlarda tabi buna hafif sürttürdüm felan bi elektiriklenme oldu buda bana sürttü aq yapıştım dudaga başladık sevişmeye

    Agız kokmuyodu artık cok iyiydik delide gibi sevişiyoduk. Hiç bişi demeden direk üstündekini felan cıkardım oda benim üstümdekini cıkardı . 15 20 dk böyle seviştik gögüsleri emdim felan acayipo dolgun gögüs vardı a q süt olsa 1 lt cıkartır her biri o derece .

    Sonra aşşa indim elliyorm mına g*tüne felan oda elini zütürdü benim dalgaya ugrasıyo felan .
    Bunu donu cıkarttım oda benim donu cıkardı . Ben baksırla bu güzel bi erotik kilotla kaldı sütyen felan yok cıplagız resmen .

    Devam ediyimi dinleyenler ? suku versin tepik atsın
    ···
   tümünü göster