/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1 -1
    - Neyin umudu? Bu kadar mı istiyorsunuz şu ülkeyi dilim dilim ayırmayı? Böyle bir toplum haline mi geldik?
    - Biz bu adamların yönettiği özerk bölgeyide çok iyi biliyoruz. peşmerge koalisyon(DOST) kuvvetlere ateş açıp 4 kanadalı askerden 1 tanesi öleli çok değil 2 ay oldu. Bölgenin her yerinde patlamalar oluyor durduramıyorlar. Şimdi soruyorum SiZLER mi bir ülkeyi yönetecek akla sahipsiniz?
    - Yaptığın kalleşliktir. Sebebi, o alanda bir bayrak olacak ise o bayrak "TÜRKiYE CUMHURiYETi" bayrağıdır. Sanki o alana bir Türkiye cumhuriyeti bayrağı sokmak bir ayrıcalıkmış gibi gösteremezsin.
    - Savunduğunuz üzere, sözü geçen parti sol görüşlü bir sevgi kelebeği değildir. içinde bulundum, içinde bulunanlarıda gördüm. Bu parti tamamıyla sol gösterip sağ vuran bir siyasal oluşumun örneğidir.
    - Halkların kardeşliği ayağına ülkeyi kaç dilim halinde tepsilere koyacaksınız! Madem delikanlısınız, madem gerçekleri haykırıyorsunuz, madem halkı kandırmaya gelmediniz. Size diyorum sevgi kelebekleri: Ya verin cezalarını, eli silah tutanlara. Dağıtın adaletinizi önce bir görelim ya da dökün eteğinizdeki taşları sizi bir def edelim.
    ···
   tümünü göster