/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +23
    O toynaklarla nasıl basıyorsun tuşlara AMK.
    ···
    1. 1.
      +2 -6
      hakaret etmezsen sevinirim. kürtlerinde elleri var onlarda insan. hatırlatayım.
      ···
    2. 2.
      +13 -6
      Ben kardeşlerime hiç düşünmeden adice saldıran varlıklara insan demem hakaret ediyorum evet çünkü babalara evlatlarını gömdürdüğünüz için faşist yapım var türk haricinde alayının dıbına koyayım bu arada seninde kemali sevmem ama geçmiş atalarımı severim sizin gibi kahpeleri sevmem ben bir türk olarak söylüyorum bu toprakda size daha çok deger veriyorlar ama siz amcık agızlılık yapıp zütten almayı seviyorsunuz bizde zütünüzden gibiyoruz kendine hur çocuğu gibtirtme belanı
      ···
    3. 3.
      +1 -4
      bizim içimizde deli olan aptalca eylem yapan gerillalar var evet fakat o canavar gerillaları senin devletin yarattı. cogumuz iyi insanlarız aslında. dagda misafir ettigimiz askerlerinde bunu söyledi size. biraz araştır bagnaz olma.
      ···
      1. 1.
        0
        kahpe spor devlet napmış aq devlet bizi de gibiyor biz gidip dağa mı çıkıyoruz amk aç köpekleri anasını gibiyim lan türküm desen nolcak yarram kürt olsan nolcak ingiliz olsan nolcak ? ingiliz yada türk yada kürt doğunca dünyaya servetle mi geliyosun ? aq salağı ne boş şeyler ya git mal bi şey uğruna öl başına bela al o zaman ilerde anlarsın yanlış yolda olduğunu. çocukların olunca aslan.
        ···
    4. 4.
      +3
      O köyü yakan askerlerin sizden olmadığına eminmisin ?
      ···
    5. 5.
      +1 -2
      Hayır emin değilim ve emin olmam imkansız.o kadar deli gerilla var ki. onların işi de olabilir. lakin şuanki kazanımlar sayemizde oldu. bunu da inkar edemezsiniz.
      ···
      1. 1.
        +11
        Biz hiçbir zaman sizi dışlamadık siz kendinizi dışladınız. Bizede ayıklamak düşüyor.
        ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster