/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +1
    hayırdır neden celallendin ?millete insan gibi konuşmaktan dem vuruyorsun ama üslubuna hakim olamıyorsun. söylediklerine gelince siz:teröristlere karşı nefret besliyoruz ki beslemeyen ölsün.o hakları bana bi anlatsana, mesela köyde suyunuz mu yoktu hizmet mi yoktu ?köyü töce hükümeti keyfinden basmadı herhalde. hadi hakimi savcıyı anladık töce falan filan da doktor ve ögretmen niye ?ajitasyon yapabilecek bişeyiniz kalmayacağından mı korkuyorsunuz ?onlar insani görevler için oradalar
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      sana benim köyümün basılma olayını anlatabilirim. diğerleri hakkında bilgim yok çünkü. askerler birden geldi. evleri dolaşıyorlardı. bizim eve geldiler. beni ahıra kardeşimi eve zütürdüler. öldüresiye dövdüler. dediler ki: kardeşin silahının oldugunu itiraf etti. nerede saklıyorsun. ben yoktur dedikçe daha sert vurdular. gittiklerinden sonra kardeşimin yanına gittim. ikimizinde ağzı yüzü dagılmıştı. onada aynı şeyi söylemişler. kardeşimin ayagı mosmordu o hafızamdan asla çıkmamaktadır. o gün karar verdim. ben daga kardeşim batıya kaçmıştır. sana ögretmen oldurmelerini savunamam insanlık sucudur onlar lakin benim hikayem budur. digerleri hakkında bilgim olmaz.
      ···
      1. 1.
        0
        madem köyünüzün basılmasından konuşuyorsak köyünüzün neden basıldığından da bahsetsene biraz ?
        ···
      2. 2.
        -1
        bilmiyorum. ani bir baskındı. kimse ne oldugunu anlamadı.
        ···
      3. 3.
        +1
        ulan clash of clans oynuyonuz sandım amk
        ···
      4. 4.
        0
        ya bırak şimdi ani baskını falan siz piramitin en altısınız olm en üstte ortada altta kimler var bunu bilmediğimizi mi sanıyorsunuz?
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster