/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 51.
    0
    ak47 ile ilgili bilgiyi başlıkta bulabilirsin

    m4a1: ciddi anlamda dengeli bi silah olduğu için, ilk 3-4 kurşunu adamın kafasına burst le, ak 47 ye yakın mesafede kafa atmanı önermem, çünkü m4 tek kurşunla headshot atamıyor. Bunun dışında susturucusunu çıkarıp oynamanın bi anlamı yok, m4a4 den de uzak dur derim, 10 mermi fazla a1 den damage olarak yakın ama ak nin yanından geçmiyor ve neredeyse ak kadar geri tepiyor.

    herhangi bi hafif makineliyi durarak oynama, adamın kafasına nişan al ilk atışın omuzlarına doğtu gitsin sonra gövdeye en son kasıklara doğru çek, özellikle p90da yap bunu, son güncelleme ile hafif makinelilere bayağı buff geldi.

    awp oynarken kendine bir köşe seç ve adamı o köşeden geçirme, 1.6 da vs ekranın ortasına nokta konulup dürbünsüzde birilerini öldürebilirdin ama cs go da dürbünsüz vuruşlar bunu yapsanda orta ve uzak mesafede istediğin yöne gitmeyecektir, eğer dust 2 de ct oynuyorsan ve elinde awp varsa kesinlikle mid tut fazla peek yapma shortu ve midi gör yeter. awp de atış yaptıkdan sonra mermi sürdükden sonra dürbün otomatik açılır, bunu engellemek için atış yap aniden silah değiştir awp yi al.

    tabanca olarak deagle çalışırsan en etkili tabancadır, kafaya tek atar ama hs atamam ben aimim kötü dersen önermem, tec9 iyidir, en son nerf aldı ama hala favori tabancamdır. bunun dışında spesifik olarak bi silahı sorsan daha iyi yanıtlayabilirim.
    ···
    1. 1.
      0
      Galil mesela famas filan
      ···
   tümünü göster