/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +6
    Neden acaba. Anlamıyorum. Benim de daha sevgilim olmadı fakat problem haline getirmiyorum. Bazen yakındığım durumlar oluyor fakat kendime bunun için geçerli bir neden bulamıyorum. Özellikle son zamanlarda sözlükte bu tür başlıkların sayısı arttı. Sevip açılamayanlar, hiç sevgilisi olmamış olanlar, taktik arayanlar, ayrılık acısı çekenler, kendilerini umursamayan kızlar yüzünden hayatında kritik müdahelelerde bulunanlar vs. Neden durum bu kadar ciddi problem haline getirilip, çözülmesi güç ve yardıma muhtaç gibi bir duruma sokuluyor. Neden çeşitli taktikler geliştirilip bir sürü başlıklar açılıyor? Bunu becerebilenlere neden alfa gibi bir isim konularak üstün görülüyor?

    Durumu bu kadar ciddiye aldığınız için ve başlangıcından bitirişine kadar bir ilişkide bütün yükü üstlenmeye ve sıkıntıyı çekmeye gönüllü olduğunuz için (birçoğunuz) kadınları ulaşılmaz görüyorsunuz.

    Kendinizi dizginleyerek masturbasyon işini minimuma indirip kendi ihtiyacınızı giderebiliyorsunuz.

    Erkek olmanın verdiği rahatlıkla sanalda veya reelde her türlü yönünüzü gözler önüne seriyor kızların sizin hakkında genelleme yapabilmesi izin veriyorsunuz. Onlarda sizlere yaptıkları genellemeler üzerinden davranışlar sergiliyorlar.

    Kızlar için belirli bir yaşa kadar anlık heveslerden başka birşey değiliz. Bazılar için 3, bazıları için 4 aylık geçici insanlarız sadece. Başlamadan bitirmek bile onların ellerinde. Çünkü onlar bırakıp gittikleri zaman başkalarını bulabileceklerinin farkındalar. Fakat siz hayatınıza devam etmek yerine sizi zerre kadar umursamayacak olan biri için ağıtlar yakmaya, hayatınızı mahvetmeye, sözlükte başlıklar açmaya, içmeye, kapanmaya devam edeceksiniz.

    Saf duygular bile beslemiş olabilirsiniz. Bunu tecrübe etmeden anlamak mümkün değil. Ama aynı hataya ikinci kez düşüp sağlıklı kararlar almak yerine yine kendinizi kaptırdığınız zaman aptallıktan başka birşey yapmamış olacaksınız. ilki hariç sonrakiler artık doğal birşey değil aptallık olacaktır. Tamamen sizin takıntı haline getirdiğiniz birşey. Belki çevreden gördüğünüz özendiğiniz, dizilerde, filmlerde, kitaplarda görüp özendiğiniz ilişkiler yüzünden saplantı haline getirdiğiniz bir aptallık.
    ···
   tümünü göster